Amopage

Liste over Wireless Internet Service Providers

- Views 0
Advertisement

Liste over Wireless Internet Service Providers


Wireless-aktiverte enheter få tilgang til Internett ved å kommunisere med et etablert nettverk. Datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobiltelefoner er vanlige enheter som har trådløse funksjoner. Trådløs nettverkstilkobling gir mobil kommunikasjonsmuligheter som de ikke krever kabling å koble til. Mange selskaper tilbyr trådløs Internett-tilgang tjenester.

Siriss

Cricket tilbyr forhåndsbetalte mobilt bredbånd USB-produkter tilgjengelig med ubegrenset bruk planer. Cricket tilbyr et ubegrenset plan som krever ingen kontrakt og ikke pådra overages. Enheten kan beskyttes med Cricket er forsikring plan for omtrent som beskytter enheten mot tyveri, tap, fysiske skader og svikt fra produsenten defekter.

Siriss
PO Box 660021
Dallas, TX 75266
(800) 274-2538
cricket.com

Sprint

Sprint tilbyr mobilt bredbånd kort og forbruker hotspot teknologi. Produktene lette tilgangen til Internett for en eller flere brukere enn Sprint etablert trådløse nettverk. Den trådløse bredbånd kortet kommer i flashdisk form. Du kan plugge inn kortet i den bærbare USB-plugg for å installere programvaren og begynne å surfe på Internett. Flash-stasjonen bredbånd kort gir en bruker å få tilgang til Internett. Den trådløse hotspot har forbindelse kapasitet for fem datamaskiner. Månedlige planer gir begrenset eller ubegrenset dataoverføring. Gjennom kontrakten og prisinformasjon nøye før du tar en beslutning.

Sprint
PO Box 660075
Dallas, TX 75266
(866) 866-7509
Sprint.com

T-Mobile

T-mobile gir også mobile bredbånd kortprodukter. Bredbånd mobile service planer inkluderer enten 200 megabyte eller 5 gigabyte dataoverføring per måned. Planen spesifiserer hvilke metoder du kan bruke tjenester for. T-Mobile krever en kontrakt for å initiere en mobilabonnementet ditt. Planen tillater nettsurfing og e-postkommunikasjon. Planen forbyr datamaskin tethering, kontinuerlig web-kamera feeds og bruk som en dedikert linje. Gjennom kontrakten nøye for å sikre at du er i samsvar.

T-Mobile
Kunderelasjoner
PO Box 37380
Albuquerque, NM 97176
(800) 866-2453
t-mobile.com

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-wireless-internet-service-providers/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøpe en Home Wireless Internet Service
  - 阅 0

  Innkjøp trådløst internett i hjemmet ditt er faktisk en flertrinnsprosess. Internett-leverandører - Time Warner Cable, Comcast, og alle de andre - installere høyhastighets Internett i hjemmet som har trådløs tilkobling, men er vanligvis ikke trådløs

 • Liste over Billige Internet Service Providers Liste over Billige Internet Service Providers
  - 阅 0

  Slow dial-up er en saga blott. Internett-leverandører tilbyr høyere hastigheter for å få deg som reiser på informasjonen motorveien til priser som ikke vil bryte budsjettet. Billig Internett-tilgang er godt innenfor rekkevidde ved hjelp av veletabler

 • Hvordan få Wireless Internet Service for en bærbar PC
  - 阅 0

  En bærbar datamaskin er en annen måte å komme seg ut av huset og har frihet til å jobbe eller surfe på Internett uansett hvor du er, så lenge du har en trådløs tilkobling. Det finnes noen måter å oppnå en trådløs tilkobling uten for store problemer.