Amopage

Liste over store flyselskapene i USA

- Views 0
Advertisement

Liste over store flyselskapene i USA


US Department of Transportation klassifiserer flyselskapene i henhold til driftsinntekter de rapporterer årlig. Store flyselskapene er de med en omsetning på $ 1 milliard eller mer. Inkludert i gruppen av store flyselskapene er tradisjonelt store operatører som forente samt lavprisselskaper som Southwest.

Major tradisjonelle flyselskaper

American Airlines, Delta Air Lines og United Airlines er de tre største innenlandske flyselskaper i USA. Disse eldre operatører har eksistert siden Flyselskapet Deregulering loven av 1978, og har alltid flydd interstate og internasjonale ruter. Disse tre store amerikanske flyselskapene har flere klasser av tjenesten, inkludert første klasse, business class og coach eller økonomiklasse.

Emerging amerikanske Airlines

Virgin America har vært en stor og prisbelønte amerikanske flyselskapet siden å etablere seg i landet i 2007. Det har blitt kåret til beste innenriksflyselskap av begge Conde Nast Leserens Choice-priser og Travel + Leisure har verdens beste priser seks år på rad. Hawaiian Airlines, Alaska Airlines og Frontier Airlines har vokst til store amerikanske flyselskapene også. Sine tidlige omdømme som regionale operatører har utviklet seg, og de har nå nasjonale og internasjonale flytider.

Store lavprisflyselskaper

Lavprisflyselskaper gir ofte lavere priser enn tradisjonelle operatører, men du må betale for ekstramateriale som setevalg, måltider, selv tepper og drikke i noen tilfeller. De store amerikanske lavprisflyselskaper inkluderer Southwest Airlines, Spirit Airlines, SkyWest og JetBlue. "The Economist" magasinet påpeker at gapet mellom tradisjonelle eller arv, transportører og lavprisselskaper i form av statister, for eksempel mat og drikke, foretrukne sitteplasser og til og med bagasje kostnader, avsluttes.

Fusjoner og konkurser

Antallet store flyselskapene i USA har krympet takket være siste fusjoner og konkurser. Tidligere store flyselskapene som TWA og America West har blitt absorbert av American Airlines. Den tidligere Northwest er nå en del av Delta og Continental er nå en del av United Airlines.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-store-flyselskapene-i-usa/ "

相关文章!
 • Hva Tre Store Vannmasser Border USA? Hva Tre Store Vannmasser Border USA?
  - 阅 0

  The United States of America har mer enn 12.000 miles fra kysten. Denne kystlinjen grenser tre store vannmasser: Stillehavet i vest, Atlanterhavet i øst, og Gulf of Mexico mot sørøst. I tillegg er en del av grensen mot Canada går gjennom de store sjø

 • Liste over store bankene i USA Liste over store bankene i USA
  - 阅 0

  De største bankene i USA tjener enkeltpersoner og bedrifter. Disse bankene vanligvis har filialnett i ulike områder og tilbyr et bredt spekter av produkter, som for eksempel å sjekke og sparekontoer investeringer og lån. I tillegg har de store banker

 • Store Vannmasser i USA Store Vannmasser i USA
  - 阅 0

  Med et totalareal på 3,794,083 square miles, det er rikelig med plass i USA for store vannmasser. The United States omfatter et mangfold av legemer av vann, med til og med land låste tilstander som inneholder store elver og innsjøer. Noen amerikanske