Amopage

Liste over Sjokolade Scented Parfymer

- Views 1
Advertisement

Liste over Sjokolade Scented Parfymer


Ingenting er ganske så fristende som duften av sjokolade. En eim og du husker spesielle sjokolade godbiter du brukte til å smake som et barn, eller du begynner å krever et stykke sjokoladekake. I stedet for å dykke inn i en drømmefylte basseng av sjokolade, prøv lukter som deilig godbit.

Celebrity Parfyme

En trend blant kjendiser er å utforme parfymer og parfymer. Sjokolade er en duft som finnes i mange av parfymer, inkludert Mariah Carey gruve Igjen og Shakiras S.

To av de mer populære kjendis sjokolade dufter er Britney Spears' Fantasy, som svinger bort fra den tradisjonelle sjokolade duft og gjelder for creamier hvit sjokolade blandet med kiwi og jasmin. Sarah Jessica Parkers Covet er sjokolade blandet med sitron og lavendel. Jessica Simpson Dreamy blander sjokolade og kokos sammen.

Candy Parfyme

Du kan lukte som din favoritt candy bar eller dine signifikante andre favoritt sjokolade godbit. Demeter selskapet gjør en linje av parfyme laget for å spesifikt lukter populære godteri barer, som for eksempel Reeses Peanut smør kopper, Hershey spesielle mørk sjokolade og Kisses, Tootsie Rolls og Junior Mints. Du kan også lukte som sjokolade dekket kirsebær.

Dessert Parfyme

I stedet for lukter som en candy bar, kan du minne noen av å gå inn i et hus med den friske lukten av en sjokolade dessert baking i ovnen. Demeter har dufter som kan gjøre deg lukte som chocolate chip cookies, brownies eller en djevelens mat kake.

Solstice Parfyme gir en duft som gjør at du lukte som en tysk sjokoladekake, komplett med kokos og pecan frosting.

andre

En rekke parfymer, både billige og dyre, er tilgjengelig med en sjokolade duft. New York City restauranten, Serendipity 3, produserer Serendipitous, som kombinerer kakao med vanilje og appelsin.

Sjokolade Greedy av Montale bruker en sterk sjokolade duft blandet med vanilje og appelsin. Pistachio Ganache av Payard kombinerer sjokolade med pistasjnøtter.

Sjokolade parfymert parfyme trenger ikke å være bare for kvinner. Il Profumo opprettet en sjokolade duftende parfyme for menn kalt Chocolat Amère. Duften er basert på bitter sjokolade så det ikke lukter altfor søtt, og det er blandet med sandeltre og muskat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-sjokolade-scented-parfymer/ "

相关文章!
 • Ulemper ved å kutte ned regnskog Ulemper ved å kutte ned regnskog
  - 阅 0

  Du kan leve tusenvis av miles fra regnskogene, men du likevel dra nytte av deres tilstedeværelse. Regnskog trær produserer oksygen å puste, friskt vann å drikke og nyttige produkter som spenner fra sjampo til medisin. Når folk kutte ned en regnskog,

 • Hvordan velge en gave til din kone
  - 阅 0

  Din kone vil nok mye heller motta et gullarmbånd enn en ny støvsuger. For å gjøre det beste inntrykket, unngå det praktiske. Du trenger gave~~POS=TRUNC bånd~~POS=HEADCOMP Tørkepapir undertøy golf Lessons Gratulasjonskort blomster Gift Poser gave~~POS

 • Bursdag gave ideer for en 25-år gammel kvinne Bursdag gave ideer for en 25-år gammel kvinne
  - 阅 0

  Velge en gave til en kvinne å snu 25 år gammel er lett når du har etablert sine hobbyer og interesser. Hopp generisk blomster, sjokolade eller parfyme i favør av en gave tilpasset hennes personlighet. Fra fitness fanatikere til gadget elskere, er det