Amopage

Liste over Missouri Insekter

- Views 0
Advertisement

Stille og ubemerka, insekter utføre viktige arbeidsplasser i hager. Folk har en tendens til å legge merke til problemet insekter fordi de påvirker innhøstingen eller glede av prydplanter, men andre insekter er ukjente helter. Observere insekter som du jobber i hagen, slik at du kan identifisere nyttige insekter og unngå å ødelegge dem ved et uhell. Selv en liten hage kan være vert for et stort antall og variasjon av insekter. Missouri tilbyr mange typer insekt habitater med sin varierte topografi som inkluderer skoger, gressletter, bekker, innsjøer og Ozark-fjellene.

Liste over Missouri Insekter

Predators

En rekke voksne og umodne insekter patruljere en hage, på jakt etter byttedyr. Angripe bladlus er larver av lacewings, blomsterfluer og marihøne biller. Agile antenne jegere, øyenstikkere fange mange typer insekter på vingen. Stout friske, fluer hårete røver dart fra forsiden av løvverk, fange insekter og gå tilbake til ly å suge dem tørre. Predaceous løpebiller i familien Carabidae arbeidet om natten, forbruker larver, fly larver, grubs, bladlus, snegler. Lurer på planter og deres blomster, Assassin bugs og hjul bugs dart ut for å fange byttedyr med sine fatte forbena, injisere fordøyelses spytt og suge ut innholdet fra ofrenes kropper. Pinnedyr også fange insekter med sine store forbena, men de bruker skarpe munnpartiet å rive fra hverandre de fangede insekter. Til fremstilling av papir veps nytte en hage, med de voksne å fange mange sommerfugllarver og grubs å mate ungene sine.

Liste over Missouri Insekter

Plant Eaters

Insekter som lever av planter danne bunnlaget av næringskjeden, og de blir spist av mange andre typer dyr. Disse insektene har larver, gresshopper, katydids og biller som agurk biller, bladbiller og chafers; de bruker sine skarpe kjever til å tygge blader. Andre plantebrett suger plantesaft ved hjelp av piercing og suger munnpartiet. Disse insektene inkluderer bladlus, plante bugs, stinker bugs, sikader, whiteflies, mealybugs og skala insekter. Noen insekter hule i plantevevet, og de omfatter blad gruvearbeidere og larver av biller som lange horn biller, metalliske tre borebiller og sylinderborere. Skjulte underground er root matere som billen grubs og Cicada nymfer.

Liste over Missouri Insekter

pollinatorer

Prangende, fargerike, enkle å observere hage insekter som sommerfugler og møll pollinere blomster. De besøker blomster for nektar og overføre pollen fra plante til plante, og de søker matplanter for sine etterkommere 'caterpillar utviklingstrinn. Bier er av sentral betydning i pollinerende frukt avlinger og sette frø for mange typer planter. De omfatter ikke bare introduserte honningen, men mange typer innfødte bier, som humler, digger bier, blad-cutter bier, svette bier og xylocopa. Andre nyttige pollinatorer er blomsterfluer, bløtvinger og blomst biller.

Liste over Missouri Insekter

opprydding Crew

En annen grunnleggende jobb insekter utføre er resirkulering døde og råtnende organisk materiale. En rekke fly larver lever døde dyr; disse larvene inkluderer bluebottle og greenbottle fly mark og billelarver som de av kadaver biller. Insekter som lever i rotne plantemateriale omfatter umodne former for kortvinger, termitter craneflies og soldat fluer. Voksne og unge kakerlakker, sirisser og spretthaler spiser døde plantematerialer. Vanligvis skjult synet, disse insektene har vanligvis å bli sett for å bli sett. Deres virksomhet er avgjørende for resirkulering essensielle næringsstoffer.

Liste over Missouri Insekter

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-missouri-insekter/ "

相关文章!
 • Vanlige Missouri Edderkopper Vanlige Missouri Edderkopper
  - 阅 5

  Hundrevis av edderkopparter er rikelig hele Missouri, og gartnere over hele staten trolig vil møte mange av disse artene i sine hager. Som Missouri Department of Conservation påpeker, det store flertallet av Missouri edderkopper er ufarlig for mennes

 • Insekter under barken på Lønnetrær Insekter under barken på Lønnetrær
  - 阅 1

  Lønn trær tiltrekke mange typer skadeinsekter. Selv om noen, som sigøyner møll sommerfugllarver, er lette å få øye på fordi de krype på treets overflate, andre er vanskelige å få øye på fordi de lever under barken. Men disse insektene foretrekker å t

 • Hvordan identifisere larver i Missouri Hvordan identifisere larver i Missouri
  - 阅 1

  Oppgaven med å avdekke en uidentifisert caterpillar identitet er lik samle ledetråder for å løse et mysterium. Observerer larven eksotiske farger eller merkelig formet hode, kan gnist din nysgjerrighet for videre utforskning av skapningen. Hvis du øn