Amopage

Liste over Library Automation Software

- Views 0
Advertisement

Liste over Library Automation Software


Biblioteker søker måter å kutte kostnader og samtidig opprettholde god service for sine gjester. Bibliotek automatisering programvare tilbyr løsninger som gagner både bibliotekene og deres lokalsamfunn, herunder dets yngste medlemmer. Gjester kan komme inn, bla gjennom bøker og media, og sjekk ut på bibliotekets datamaskiner. Takket være denne teknologien, bibliotekarer har nå en enklere måte å spore opp forfalte bøker eller søke etter en forfatter.

Atriuum

Atriuum er et webbasert bibliotek automatisering løsning. Det har flere supplerende moduler, tjenester og programmer. Eksempler på dette er å styre utskrifts abonnementer og oppkjøp bestillinger, og importerer skyts data i en rekke formater. Bibliotekarer har tilgang til en rekke egendefinerbare rapporter som vil hjelpe dem med å drive biblioteket mer effektivt.

Beskyttere spare tid ved å søke etter bøker på datamaskinen i en rekke måter, og deretter sjekke dem ut gjennom selv kassa system. En modul kalt KidZviZ tillater barn fra Pre-K gjennom tredje klasse for å utforske biblioteksystemet gjennom en barnevennlig grensesnitt.

Apollo

Apollo er web-basert, så det er ingen systemkrav annet enn å eie en rimelig moderne nettleser og tilkobling. Apollo har en rekke funksjoner for biblioteket og dets kunder. Biblioteket ansatte har ikke lenger å holde oversikt over forfalte varslinger. Singelen katalog grensesnitt gir en følelse av konsistens til beskyttere, som kan reservere bøker hjemmefra. Apollo kan settes opp som et nettverk på tvers av flere grener.

EOS.Web Express

EOS.Web Express er for små til mellomstore biblioteker som ikke krever fyldige bedriftssystemer. Det er et webbasert system som er bygget for fart og effektivitet. Bibliotekene kan tilpasse systemet til å inkludere hva moduler de trenger.

Polaris ILS

Plolaris ILS automatiserer katalogisering, sirkulasjon, oppkjøp serier kontroll og PAC funksjoner. Det fungerer godt sammen med eksisterende produkter og tjenester, slik at du ikke trenger å installere eller gjøre noe.

ResourceMate

ResourceMate er et bibliotek automasjonssystem for små og mellomstore biblioteker. Programvaren har en rekke funksjoner, blant annet skyts søk og gratis Library of Congress data import. Bibliotekarer kan også generere rapporter som vil hjelpe dem med å finne bøker eller spor forfalte poster. Demoer er tilgjengelig for Standard and Museum ResourceMate. Du kan også laste ned Info Pack hvis du trenger mer informasjon, og prøve ut søke demo på nettstedet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-library-automation-software/ "

相关文章!
 • Slik Plan for Library Automation Slik Plan for Library Automation
  - 阅 0

  Vi presenterer et biblioteksystem (ILS) eller automatisere et bibliotek, som bibliotekarer ofte kaller prosedyren, er prosessen der en integrert ressursplanlegging system tar plassen til et kort eller en annen type ikke-datakatalogen, for å spore og

 • Hva er fordelene med Library Automation? Hva er fordelene med Library Automation?
  - 阅 0

  Som bruk av datamaskiner og andre teknologier fortsette å bli brukt til å forbedre tjenestene som tilbys av en rekke bransjer, informasjonsleverandører, som biblioteker, er også automatisere interne samlinger og ressurser. Det er mange fordeler med å

 • Hva er meningen med Library Automation? Hva er meningen med Library Automation?
  - 阅 0

  Ikke mange år siden, biblioteker brukt kortkataloger, skrivemaskiner, og tildeles manuelt forfallsdatoer. Bibliotek automatisering, en up-to-date metode for å bidra til bibliotek og bibliotek kunder å effektivt bruke bibliotekets ressurser, er nå str