Amopage

Liste over laktosefrie matvarer

- Views 0
Advertisement

Personer som er laktoseintolerante har problemer med å fordøye laktose, sukker som finnes i melk og melkeprodukter. Fordi de mangler tilstrekkelige mengder av enzymet laktase, som er nødvendig for å bryte ned sukker, kan folk som er laktose-intolerant lider mild til alvorlig ubehag i magen, inkludert gass, oppblåsthet, kramper og / eller diaré, etter spising eller drikking av melk eller melkeprodukter. Steve Hertzler, professor i human ernæring ved Iowa State University, påpeker at det er viktig å erkjenne at laktose dårlig fordøyelse skjer på et kontinuum, med noen individer er mer følsomme enn andre. Etter et laktosefritt kosthold kan hjelpe lider unngå symptomer.

Liste over laktosefrie matvarer

Dairy

Laktosefrie melk (som laktase enzymet har blitt lagt til), non-meieri creamers, soyamelk og rismelk kan alle brukes i et laktosefritt kosthold. Yoghurt, som inneholder aktive og lever bakteriekulturer, kan være godt tolerert av laktose-intolerant individer, siden de kulturene konvertere laktose til melkesyre, hjelpe fordøyelsen, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Unngå yoghurt uten levende kulturer, melk, ost, fløte, kakao mikser og fordampet og kondensert melk.

Liste over laktosefrie matvarer

Brød / Stivelse

Se etter brød som er laget uten melk, for eksempel fransk og italiensk brød. Saltines og fullkorn kjeks, pasta, nudler, ris, poteter og andre korn er helt gratis laktose. Når du velger frokostblandinger, se etter de som er laget uten melk. Unngå instant potet eller ris mikser, utarbeidet brød produkter laget med melk og pannekaker eller vafler laget med melk.

Liste over laktosefrie matvarer

fett

Oljer og matfett er laktosefri. Margariner (uten smør eller melk) og mange salatdressinger er laktosefri; sjekke etikettene for å være sikker. Kremost, bør smør og parti fall unngås.

Liste over laktosefrie matvarer

Frukt og grønnsaker

Nesten alle friske eller kokte frukter og grønnsaker, og frukt eller grønnsaksjuice, er fri for laktose. Unngå kremet grønnsaker, grønnsaker belagt i røren eller frukt smoothies laget med melk.

Liste over laktosefrie matvarer

Kjøtt og andre proteiner

Alt kjøtt, fisk og fjærkre er laktosefri, som er egg, tørkede erter og bønner, peanøttsmør, nøtter og frø. Eventuelle produkter laget av soyabønner eller tofu er også fri for laktose. Unngå krem ​​sauser, hovedretter eller gryteretter med ost og omeletter eller suffleer kokt i melk. Sjekk etikettene av bearbeidet kjøtt, siden de er ofte forberedt med melk.

Liste over laktosefrie matvarer

Supper og sauser

Buljong, buljong og consomme er alle fri for laktose, som er vegetabilske eller kjøtt supper laget med vann. Unngå chowders, krem ​​supper, pisket krem ​​og sauser laget med melk.

Liste over laktosefrie matvarer

desserter

Angel food cake, frossen frukt barer, frukt is og sorbeter, vanlig gelatiner, gelé, syltetøy og bevarer er laktosefri, som er noen bakevarer utarbeidet uten melk. Unngå bakverk fylt med krem ​​eller ost, pudding, vaniljesaus, sorbet, iskrem, fudge og sjokolade.

Liste over laktosefrie matvarer

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-laktosefrie-matvarer/ "

相关文章!
 • Jeg trenger en liste over laktosefrie matvarer
  - 阅 0

  Laktose er en form for sukker som finnes i melk og mat laget med melk. Laktose-intolerante individer er i stand til å fordøye laktose på grunn av en mangel på enzymet laktase i tynntarmen. Mens laktoseintoleranse er ikke en alvorlig helsetilstand av

 • Milk & Magesmerter Milk & Magesmerter
  - 阅 0

  Mange mennesker opplever smerte og ubehag i mageregionen etter inntak av melk og melkeprodukter som ost, yoghurt og iskrem. Hvis dette skjer regelmessig, kan det skyldes en tilstand som kalles laktoseintoleranse som oppstår når legemet ikke kan produ

 • Hvordan de gjør Laktosefri melk? Hvordan de gjør Laktosefri melk?
  - 阅 0

  Oversikt Prosessen Melk er laget laktosefri ved tilsetning av laktase enzymet til vanlig melk. Laktase bryter ned laktose i de to enkle sukkerarter - galaktose og glukose - som til sammen danner det. Den oppnådde melk er vanligvis søtere enn vanlig m