Amopage

Liste over husholdning avfettingsmidler

- Views 0
Advertisement

Liste over husholdning avfettingsmidler


Hver husstand trenger en allsidig avfettingsmiddel for å hjelpe til med tøffe rengjøringsjobber. Slike avfetting rengjøringsmidler kan gjøre underverker på din stovetop og stekeovn, gulv, vegger, fliser og tellere. I garasje og på terrassen, avfettingsmidler hjelpe deg rene griller, verktøy og selv de oljeflekker i oppkjørselen din. Rengjøringsmidler kommer i sprayflasker for mindre jobber og i bland pulver for større oppgaver. Kommersielle produkter finnes, blant annet flere miljøvennlige produkter, eller du kan også lage din egen.

kommersielle Avfetting

En avfetting spray kan lett bli din go-to rengjøringsmiddel for rengjøring tellere, fjerne gulv skraper, holde komfyrtopp ryddig og mer. Du kan finne en spray renere i din lokale matbutikk eller jernvarehandel. For innendørs bruk, lese etiketten for å sikre din valgte renere er ikke brennbart og vannbasert. For de som rutinemessig har større oppgaver. slik som pre-behandling klær etter en dag på motorfabrikk eller rydde opp fra et hjem bilbransjen, velger en heavy-duty industrielle renere fra din lokale maskinvare eller automotive butikk.

grønne Avfetting

En rekke selskaper nå gjøre miljøvennlig, også kjent som "grønne", avfetting rengjøringsmidler. Disse rensemidler er fri fra sterke kjemikalier og i stedet stole på biologisk nedbrytbare komponenter og naturlige ingredienser, slik som appelsin eller sitrus å bekjempe fett. Grønne rengjøringsprodukter generelt lukter bedre enn tradisjonelle rengjøringsmidler. Noen grønne rengjøringsmidler også fungere godt med kaldt vann, sparer du energi som kreves for å varme vann til rengjøring.

Hjemmelaget Avfetting

Du kan også lage din egen avfetting rengjøringsmidler fra vanlig husholdning ingredienser, som kan spare deg for penger, gi deg en sjanse til å prøve en løsning før du oppretter en full batch og garanti for at du vet nøyaktig hva som er i din rengjøringsmiddel. En hjem oppskrift anvender en resirkulert plastflaske med like deler ammoniakk og varmt vann og en sprut av oppvaskmiddel, noe som skaper en væskeløsning som er ideell for rengjøring av store flater som tellere eller etasjer samt ømfintlige elementer som retter og knickknacks. En annen oppskriften krever små mengder av natron, oppvaskmiddel og eddik kombineres for å lage en pasta. Denne typen lim og en svamp kan takle vanskelige jobber som en skitten ovn eller grill. Flere nettsteder tilbyr hjemmelagde oppskrifter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-husholdning-avfettingsmidler/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Nail Polish lage husholdning reparasjoner
  - 阅 0

  Uansett hvor mange manikyr du gir deg selv, det er alltid mer neglelakk igjen i flasken. Du kan bruke den for raske husholdning reparasjoner. Disse forslagene viser deg hvordan du får mest mulig ut av neglelakk. Bruksanvisning Sakte en sprekk i front

 • Hvilke husholdning kjemikalier Fjern selvklebende lim fra vinyl? Hvilke husholdning kjemikalier Fjern selvklebende lim fra vinyl?
  - 阅 0

  Lim på vinyl kan være vanskelig å fjerne, avhengig av hvilken type lim du har falt på vinyl. Du kan enkelt fjerne svake selvklebende lim som hvit lim, men det kan være vanskeligere å fjerne tøffe selvklebende lim som instant lim eller epoxy lim fra v

 • Hvordan kvalifisere til fil som sjef for husholdning Hvordan kvalifisere til fil som sjef for husholdning
  - 阅 0

  Filing som leder av husholdningen kan gi en skattyter som støtter et forsørget barn med skattefordeler tilsvarende de som nytes av ektepar. Skattytere som kvalifiserer som leder av husholdningen kan dra nytte av lønnsinntekt Credit, hvis det er aktue