Amopage

Liste over glutenfrie karbohydrater

- Views 0
Advertisement

Liste over glutenfrie karbohydrater


Hvis du nylig har startet en glutenfri diett, kan det virke som alle karbohydrater er off-limits først. I virkeligheten, masse glutenfrie karbohydrater eksisterer - du trenger bare å unngå gluten-holdige korn hvete, rug og bygg og noen matvarer eller ingredienser laget av dem. Men, kan du fortsatt trygt spise karbohydrater fra andre korn, frukt og grønnsaker.

Glutenfrie Grains

Selv om du trenger for å unngå noen store korn på en glutenfri diett, kan du fortsatt spise en rekke andre kornsorter som gir karbohydrater. Quinoa, brun ris, amaranth, hirse, sorghum, bokhvete og de fleste havre er alle trygt å spise på en glutenfri diett, ifølge Celiac.com. Du kan også ha mel laget av disse korn og bruke dem til å bake brød og muffins, lage pannekaker og vafler eller i stedet for en glutenholdig mel i oppskrifter.

frukt

Hele frukten er en annen trygg og næringsrik måte å få karbohydrater på en glutenfri diett. Frukt inneholder karbohydrater fruktose, eller fruktsukker, glukose og fiber i varierende mengder. Additiver kan inneholde gluten, så lenge som frukten ikke er i en sirup eller saus og har ingen tilsatt smak eller ingredienser, er det trygt å spise. Prøv å innlemme bananer, epler, appelsiner, druer, fersken, plommer, kirsebær og bær i kostholdet ditt for glutenfrie karbohydrater.

grønnsaker

Du kan også trygt spise grønnsaker som karbohydratkilde når du følger en glutenfri diett. Noen grønnsaker gir mer karbohydrater per porsjon enn andre. Stivelsesholdige grønnsaker gir flest karbohydrater og inkluderer poteter, vinter squash, bønner, erter og mais, ifølge University of Illinois Extension. I tillegg til stivelse, grønnsaker gir kostfiber for å opprettholde din fordøyelseskanal helse.

Meieriprodukter

Selv ikke en rik kilde til karbohydrater, er meieriprodukter naturlig glutenfritt og inneholder litt sukker i form av laktose, eller melkesukker. Du kan drikke melk eller spise yoghurt for å få karbohydrater fra meieri. Den totale karbohydratinnholdet i meieriprodukter varierer fra ca 11 gram per porsjon til 17 gram per porsjon. Hvis yoghurt har tilsatt sukker eller frukt, carb innholdet øker. Velge lav-fett versjoner av disse matvarene hjelper deg å begrense kalori og mettet fett inntak.

sukker

Sukker er ikke noe du bør søke å inkludere i ditt daglige kosthold, som å spise mye av dem kan føre til vekt korn, tannproblemer og dårlig ernæring. America Heart Association antyder menn begrense sine lagt sukkerinntak til 9 teskjeer per dag og kvinner bruker ikke mer enn 6 teskjeer per dag. Mens søtstoffer er ikke det beste for helsen din, de er glutenfrie kilder til karbohydrater. Du kan trygt spise sukker, brunt sukker, konditorer sukker, honning, lønnesirup og agave på en glutenfri diett.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-glutenfrie-karbohydrater/ "

相关文章!
 • Hvor mange karbohydrater er i Flour? Hvor mange karbohydrater er i Flour?
  - 阅 0

  Mest mel er bakke korn eller korn, såsom hvete, og er først og fremst en kilde av stivelse eller karbohydrater i kosten. Karbohydratene i mel kan være enkle (omdannelse raskt til sukker under metabolisme), kompleks eller fibrøst, avhengig av typen me

 • Er glutenfri mat bedre for deg enn vanlig mat? Er glutenfri mat bedre for deg enn vanlig mat?
  - 阅 0

  Glutenfri mat er viktig for personer med cøliaki og andre helseproblemer knyttet til gluten. For personer uten at disse betingelsene, glutenfrie matvarer er ikke iboende bedre enn matvarer med gluten. Unngå eller begrense gluten inntak kan hjelpe fol

 • Acne & Glutenfri Dietter
  - 阅 0

  Selv om koblingen mellom de to er langt fra intuitiv, gluten forbruk kan, i enkelte tilfeller, være relatert til utbrudd av akne. Hvis du tidligere har forsøkt å kurere din akne til ingen nytte, vil en mulig løsning være å begynne å følge en glutenfr