Amopage

Liste over biler laget av Toyota

- Views 0
Advertisement

Liste over biler laget av Toyota


Av alle de japanske bil beslutningstakere, har kanskje ingen blitt så universelt velkommen i USA som Toyota. Toyotas rykte for absolutt pålitelighet og kvalitet er et produkt av flere tiår med satsing på ingeniørarbeid, lytter til kundene og nøye følge trendene i markedet for å ligge i forkant av kurven.

4Runner

4Runner er en sport-utility utviklingen av Toyotas tøff-som-betong Hilux pick-up truck, som har vært i produksjon siden 1984. Denne SUV leveres som standard med en 157-hestekrefter inline firesylindret motor. Du har også muligheten til å få en 270-hestekrefter V6.

Avalon

Avalon er Toyotas full størrelse, firedørs, flaggskip bil. Den har bare én motor alternativ, men at motoren er Toyotas utmerket 268-hestekrefter 3,5-liters V6. Fra og med 2010, vil en fullastet Avalon kjører du litt over $ 28,000.

Camry

I produksjon siden 1980, er Camry Toyotas all-time høyeste selger. I løpet av de siste 30 årene har denne gang kompakt bil vokst med nesten 8 inches i lengde og 1500 lbs. og er nå klassifisert som en mellomstor bil. Camry er designet for å være alt for alle mennesker, og den kommer med et bredt utvalg av drivverket valg. Motoralternativene er en 158-hestekrefter 2,4-liters firesylindret; en 169-hestekrefter 2,5-liters, 268-hestekrefter 3,5-liters V6; og en hybrid drive-tog å kombinere en 147-hestekrefter fire-sylinder og en 40-hestekrefter elektrisk motor for 180 totalt. Sende alternativer er en fem-trinns automatgir eller en sekstrinns manuell.

Corolla

Dette er en annen legendarisk navneskilt for Toyota, og har vært på kontinuerlig salg i ett eller annet land siden 1966. Avhengig av hvor du er i verden, er Corolla regnes enten en kompakt eller sub-kompakt bil. Den nåværende bil stammer fra samme linje som førte oss til en av de mest elskede japansk "drift" biler gjennom tidene, AE86. Selv om moderne versjoner er ikke lenger tilgjengelig med bakhjulsdrift, de kommer med ditt valg av ni forskjellige motorer, inkludert 132- eller 158-hestekrefter fire sylindre og turbo diesel. En seks-trinns manuell, fire- og fem-trinns automatikk eller en kontinuerlig variabel transmisjon er drivverket valg.

FJ Cruiser

Den gamle-Jeep-lignende FJ Cruiser er allsidig, har masse personlighet og er rimelig i sitt segment. FJ sport-verktøyet er en retro-nikk til Toyotas go-overalt Land Cruiser og er en av de få SUVer på dagens marked å utføre off-road samt dens utseende kan foreslå. Den eneste motor valg for FJ er en 239-hestekrefter V6, som vil leveres med VVTL-i og en annen 19 hestekrefter for 2010.

Tacoma

Tacoma er Toyotas klassiske kompakte pickup lastebil (i samme klasse som Ford Ranger og Chevrolet S-10), og er nært knyttet til RAV4. Denne allsidige lastebilen kommer i mange konfigurasjoner, inkludert en av de beste fire-wheel-drive systemer på markedet i dag. Tacoma har blitt tildelt Motor Trend sin lastebil av året prisen mer enn én gang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-biler-laget-av-toyota/ "

相关文章!
 • Hva er gamle biler laget av? Hva er gamle biler laget av?
  - 阅 0

  Utviklingen av bilen uttrykker de kreftene som formet Amerika du bor i. Produksjonsmetoder og materialer utviklet for å bygge biler også bygget infrastrukturen i amerikansk industri. Bilene i går ansatt forskjellige materialer og teknologier enn de s

 • Hvordan er hybrid biler laget? Hvordan er hybrid biler laget?
  - 阅 0

  En populære bil Drevet av stigende miljøbevissthet og bensinpriser, er populariteten til hybrid biler vokser. En av nøklene til å forstå denne populariteten og om denne typen personbil er riktig for deg er å ta en titt på hvordan det er gjort. Det fø

 • Hva er en F1-bil laget av? Hva er en F1-bil laget av?
  - 阅 0

  De fleste profesjonelle F1 førere vil fortelle deg at deres ritt er ikke "biler" - de er "karts." Faktisk har en F1 bil bilen mer til felles med et massivt overmannet go-kart enn noen vei pågå bil. Det er faktisk utformet mer som en je