Amopage

Liste over andre karrierer etter pensjonsalder

- Views 14
Advertisement

Pensjonering betyr slutten på arbeidslivet for mange amerikanere, men mange pensjonister velger å forfølge sekundære karrierer. Det er mange fordeler med å starte en sekundær karriere etter avgang som å være aktiv og engasjert i samfunnet og tjene ekstra inntekt til å supplere pensjon sparing. Det finnes en rekke jobber, både heltid og deltid, som ofte appellerer til eldre arbeidstakere.

Lærere og professorer

Pensjonister som har brukt sin karriere i fagområder vil ofte ha den nødvendige utdannelse og erfaring til å bli gode lærere og professorer. Mange yngre arbeidstakere viker unna pedagogiske roller siden undervisningen ofte gir lavere inntektspotensiale enn å jobbe i andre felt. Pensjonering gir tid for eldre arbeidstakere å formidle livserfaring og kunnskap til unge elever. Undervisning kan være en attraktiv andre karriere for pensjonister siden tidsplaner kan være fleksibel (noen professorer bare lære noen klasser) og somrene er vanligvis gratis. Den "US News and World Report" sier at etterspørselen etter professorer vil trolig øke i fremtiden.

konsulenter

Erfarne arbeidere blir ofte vurdert i konsulentroller og lederroller som en ledelses bord deltaker. Konsulenter bidra til å gjøre viktige beslutninger og gi innsikt basert på deres kunnskap og erfaring. Frivillige bord ledere har mulighet til å hjelpe gode formål og bestemme hvordan du vil tilbringe donert midler.

handymen

Pensjonister som foretrekker å holde seg fysisk aktiv og arbeide med hendene kan nyte en ny karriere som en altmuligmann. Hvis du har erfaring i oppussing, eller har jobbet som snekker, elektriker eller rørlegger, dine ferdigheter er sannsynlig å bli etterspurt. Handymen må være kjent med et bredt utvalg av verktøy, materialer og konstruksjoner i hjemmene og har god feilsøking og problemløsning ferdigheter. Handymen ofte fungerer som uavhengige kontraktører som betyr at du kan ta på så mange eller så få jobber som du ønsker.

bibliotekar assistenter

Bibliotekar assistenter jobber på bibliotekene som utfører oppgaver som strømpe bøker, sjekker bøker inn og ut og katalogisering elementer. En bibliotekar assistenten kan arbeide del tid ved uregelmessig timer, noe som betyr at planene kan være fleksibel og i stand til å bli skreddersydd for å passe dine behov. Å jobbe i et bibliotek kan være et attraktivt alternativ for de med en forkjærlighet for litteratur, med bibliotek erfaring og de som foretrekker en rolig og musling miljø.

regjeringen jobber

Arbeide for din by, stat eller føderale regjeringen kan gi attraktive fordeler, og offentlige etater er stadig ansette nye arbeidere for en rekke stillinger som krever ulike typer kompetanse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/liste-over-andre-karrierer-etter-pensjonsalder/ "

相关文章!
 • Hvordan jobbe deltid etter pensjonsalder Hvordan jobbe deltid etter pensjonsalder
  - 阅 0

  Pensjonere seg betyr ikke at du må slutte å fungere helt. Arbeids holder hjernen aktiv og kan hindre deg fra å bli lei, lat eller deprimert. Enten du trenger å fortsette å arbeide for å bidra til å betale regninger eller håper å legge penger i en eks

 • Hvordan tjene etter pensjonsalder Hvordan tjene etter pensjonsalder
  - 阅 1

  Opptjening og budsjettering penger er mye annerledes etter pensjonsalder enn det var i løpet av arbeidskarriere. Mens du arbeidet, kan du stole på en jevn og pålitelig lønnsslipp til å betale regninger og holde mat på bordet. Men etter at du pensjone

 • Stipend for kvinner for andre karrierer Stipend for kvinner for andre karrierer
  - 阅 0

  Kvinner tilbake til skolen søke å tjene ikke bare deres første lavere eller høyere grad, men også legitimasjon som tillater dem å starte en ny karriere. Ofte kvinner tilbake til college for å hoppe starte nye karrierer må sjonglere ansvar for morskap