Amopage

Letter of Credit: Fordeler og ulemper

- Views 0
Advertisement

Før kredittkort og reisesjekker kom i vanlig bruk, mange selgere og enkeltpersoner som brukes remburs som finansiell støtte for sine salgs- og service transaksjoner når du arbeider med ukjente kunder eller selgere. Remburser er fortsatt i bruk, og gir en rekke fordeler. Men remburser har også ulemper, hvorav noen er betydelig.

Definisjon

En bank utsteder et brev av kreditt for å garantere betaling gjort på vegne av en navngitt begunstiget, ofte en virksomhet eller kjøpmann kunde av banken. Når den brukes for kommersielle transaksjoner, remburser tjener en lignende funksjon som en linje av kreditt eller en konto med en spesifisert utbetalingsdato, slik som netto -15 - betaling innen 15 dager - eller netto -30 - betaling innen 30 dager . Bankene kan også utstede remburser til prominente borgere hvem de stoler på å gjøre godt på sine økonomiske forpliktelser. Remburser tillate enkeltpersoner å reise uten å bære store summer kontanter.

typer

Remburser ta flere former, som varierer i noen funksjoner avhengig av bestemt type. Et brev av kreditt kan være primær - det vil si, den fungerer som den viktigste metoden for betaling - eller sekundært, noe som betyr at brev av kreditt fungerer som en backup i tilfelle mottaker ikke betaler. En bekreftet remburs er utstedt av en utenlandsk bank og garantert som gyldig av en nasjonal bank. En kommersiell brev av kreditt garanterer betaling for varer til en selger levert til bæreren av brevet ved fremleggelse av tilfredsstillende dokumentasjon av selgeren. En ugjenkallelig remburs garanterer betaling av den utstedende bank så lenge mottaker oppfyller vilkårene som er angitt i dokumentet, i motsetning til en gjenkallelig brev av kreditt, som en bank kan endre eller kansellere betaling.

Spesielle remburser

Remburser også dekke spesielle omstendigheter. Omsettelige remburser tillate den opprinnelige betalingsmottakeren å overføre brev av kreditt og dens garanti for betaling til en tredjepart, som deretter blir begunstiget. Utsatt betalings remburser spesifisere betaling etter en bestemt tid har gått. En back-to-back brev av kreditt bruker den første bokstaven i kreditt som sikkerhet for et nytt brev av kreditt, som mottaker problemene til selve leverandør av varer eller tjenester. En rød-klausul brev av kreditt fremskritt kontanter til selger i forkant av selve leveringen av varer eller tjenester. En rullerende linje av kreditt tillater mottaker for å trekke på den angitte mengden av kreditt for et bestemt antall ganger; utstedende bank gjenoppretter kreditt til det opprinnelige beløpet etter hver transaksjon.

Fordeler og ulemper

Den største fordelen med et brev av kreditt er at det eliminerer behovet for up-front kontant betaling. Imidlertid kan selgerne får problemer med remburser, som umulige leveringstider eller uakseptable kostnader. Forsøk på å endre betingelsene i et brev av kreditt kan også forårsake forstyrrelser i transaksjonen. Avvik i dokumentene som presenteres av selgeren kan også føre til at utstedende bank til å annullere brev av kreditt, ifølge Credit Research Foundation.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/letter-of-credit-fordeler-og-ulemper/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper med gjeld Fordeler og ulemper med gjeld
  - 阅 0

  Når en låntaker ser på gjeld alternativer, er det mange fordeler og ulemper. Som amerikanere, vi lever i et samfunn som fungerer på gjeld. Hvis en person har ingen gjeld og har aldri hatt noen, vil han ikke ha en kreditt score. Det kreditt score er n

 • Fordeler og ulemper ved å låne penger fra banken Fordeler og ulemper ved å låne penger fra banken
  - 阅 0

  Nesten alle vil låne penger fra en bank på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Når du låner penger fra en bank, bankgebyrer renter på summen du låner, som er en pris du må betale i tillegg til å betale tilbake det opprinnelige beløpet du lånte

 • Fordeler og ulemper med Cash Vs. Kredittkort
  - 阅 3

  Når du betaler for varer og tjenester, har en forbruker vanligvis valget mellom å enten betale med kredittkort eller betale med kontanter. Avgjørelsen er vanligvis basert på forbrukerens individuelle ønsker og behov. Å vite fordeler og ulemper med å