Amopage

Lengste Range Omnidirectional Amplified TV-antenne

- Views 0
Advertisement

Moderne digitale TV-sendinger har en tendens til å være mer retnings enn analoge TV-signaler i det siste. Som et resultat, de fleste av de vellykkede HD antenneanlegg tendens til å innebære en stor "tak rake" -stil antennen peker i nærheten av områdets kringkastingstårn. Ikke alle miljø tillater denne orienteringen, hvilket nødvendiggjør bruk av en rundstrålende antenne. Winegard MS-2000 er ansett som den beste forsterkede rundstrålende TV-antenne og har vært i produksjon siden midten av 1990-tallet.

Hvorfor Omnidirectional?

Forrige til å bruke en rundstrålende antenne, digital TV-seere og antenne installatører ofte måtte installere uhåndterlige rotorsystemer. I tillegg til å skape ytterligere tuning skritt hver gang du skifter kanal, rotorsystemer legge betydelig installasjonskostnader til det som ellers er en enkel antenne. Runde, flate rundstrålende antenner som Winegard MS-2000 eliminere behovet for rotorer, plukke opp stasjoner i et 360-graders mønster.

Område

Winegard MS-2000-antennen har en effektiv rekkevidde på 35 miles, som regnes som god ytelse i randsonen. Dette mottak er hjulpet av sin forsterker, som er nødvendig på grunn av sin forholdsvis liten diameter. Selv om det anbefales at denne antenne ikke brukes lenger enn 50 miles i line-of-sight anvendelser er det ikke uvanlig at rundstrålende matriser for å ha mindre total rekkevidde enn en retning UHF utforming.

applikasjoner

Town og leilighetskomplekser ofte tilstede miljøer der sikter en potensielt stor antenne array direkte på kringkasting tårnene er umulig. I tillegg kan fritids bileiere innebygd fjernsynssystemer finne den kompakte fotavtrykk av antennen ønskelig, særlig gitt betydelig kort mast lengde kravet til MS-2000. Denne antennen er også mye brukt på toppen av parabolantenne mastene for å trekke inn gratis lokale HD-sendinger.

installasjons~~POS=TRUNC

Enhver forsterket antenne må plassere forsterkeren elektronikken inne i strukturen, maksimere vann og varm / kald syklus motstand. Forsterkede systemer krever også en nærliggende strømkilden, plasseringen av som bør vurderes i forbindelse med installasjonsstedet. Selv antenner som Winegard MS-2000 er rundstrålende, er det alltid lurt å velge et monteringssted så langt som mulig fra trær eller konkurrerende strukturer for å minimere multipath; Dette er et fenomen hvor signaler som spretter ut av gjenstander ved siden av antennen, slik at anordningen for å motta det samme signal ved forskjellige intervaller og dermed redusere ytelsen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/lengste-range-omnidirectional-amplified-tv-antenne/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Omnidirectional Digital TV-antenne Hvordan lage din egen Omnidirectional Digital TV-antenne
  - 阅 0

  Fordelen med digitalt fjernsyn, er at, i motsetning til analog, er det ingen skygger eller interferens i signal for å korrigere. En digital TV-antenne er koblet til inngangen på en digital TV vil forbedre signal for TV-programmer som blir vist. Du ka

 • Den beste bærbare Antenne Booster Den beste bærbare Antenne Booster
  - 阅 0

  WiFi-antenne boosters gi en relativt rimelig og praktisk alternativ til å betale for mobiltelefon selskapers abonnementsprogrammer. I urbane områder der gratis WiFi hot spots er raske å bli allestedsnærværende, kanskje en $ 20 booster doble eller tre

 • Typer av GSM-antenner Typer av GSM-antenner
  - 阅 1

  GSM eller Globalt System for Mobile Communication, er et system for overføring av mobilkommunikasjon informasjon. GSM-bruker en rekke forskjellige antennetyper. Faktisk, så lenge den er i stand til å fange opp en GSM-signal, nesten alle slags antenne