Amopage

Land Utvikler Engineer Job Description

- Views 0
Advertisement

Tittelen på land utvikler kan vise til en rekke personer som jobber innen bygg- eller design bransjer, selv om det vanligvis er ment å referere til en utbygging sivilingeniør. Hvis du har en interesse i å skape design planer for et område for å fungere best mulig i samfunnet, kan en karriere som sivilingeniør med fokus på utbygging være karriere for deg.

Profesjonelle Responsibilties

Som et land utvikling sivilingeniør, vil du være ansvarlig for å arbeide med land utvikling team for å skape løsninger på konflikter og gjennomføre målene i planforslaget. Du trenger en sterk forståelse av de kommunale lover og forskrifter når du lager design planer som tar hensyn til områdeplanlegging, layout, gradering, erosjonssikring og overvannshåndtering. Du vil være ansvarlig for å gjennomføre tester og analysere resultatene, ved hjelp av relevante programmer. Bistand og utarbeidelse av tekniske planer og dokumenter med gruppemedlemmer for gjennomgang av teamleder vil være nødvendig. Du kan også trenger å reise til på stedet konstruksjon steder å gjennomføre en teknisk gjennomgang av utført arbeid.

utdanning

Land utviklingsingeniører trenger en bachelorgrad i sivilingeniør fra en skole som er godkjent av Akkreditering Board for Engineering and Technology.

Som nevnt av Bureau of Labor Statistics, anskaffe en fire-årig utdanning i ingeniørfag teknologi vil ikke kvalifisere deg til å registrere seg som ingeniør.

En utdannet sivilingeniør er vanligvis ikke nødvendig for de fleste entry-level engineering arbeidsplasser, selv om det kan være nødvendig å skaffe en hvis du søker avansement innen utbygging.

Lisens Prosedyre og krav

Det kreves lisens for å jobbe som ingeniør i alle 50 delstater. Innhenting av en lisens krever gjennomføring av en bachelorgrad i ingeniørfag og to statlige tekniske eksamener, pluss fire års relevant arbeidserfaring. Den første eksamen, Fundamentals of Engineering, er tatt av en umiddelbar sivilingeniør. Passerer denne eksamensresultater i tittelen, ingeniør i trening. Etter fire års arbeidserfaring, kan du ta Principles and Practice of Engineering eksamen for å bli en fullt lisensiert ingeniør.

Job Outlook

Bureau of Labor Statistics prosjekter jobb vekst for alle ingeniører til å være omtrent like fort som det nasjonale gjennomsnittet - noe som betyr en vekst på 7-13 prosent 2008-2018, men sivilingeniører forventes å vise en enda større jobb vekst på 24 prosent. Katalysator for etterspørselen vil være befolkningsvekst, spesielt i urbane områder.

Lønn

Ifølge Bureau of Labor Statistics, median tjene for en sivil ingeniør var $ 74 600 per mai 2008. Det laveste 10 prosent tjente mindre enn $ 48 140, og den høyeste 10 prosent tjente mer enn $ 115,630.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/land-utvikler-engineer-job-description/ "

相关文章!
 • Prinsipp Electrical Engineer Job Description Prinsipp Electrical Engineer Job Description
  - 阅 0

  Et prinsipp elektroingeniør er et høyt ferdighetsingeniør profesjonelle som designer og dirigerer store elektroteknikk prosjekter. Disse fagfolk fungere som en hands-on teknisk sjef for å sikre en eller flere tekniske prosjekter er fullført i en nødv

 • Compliance Engineer Job Description Compliance Engineer Job Description
  - 阅 4

  For å ivareta sikkerheten og kvaliteten på ulike typer utstyr, teknologi og prosesser, må produsentene overholde lokale, statlige, føderale og til og med internasjonale standarder. Compliance ingeniører lede innsatsen som hjelper bedrifter oppfylle a

 • Kundeservice Engineer Job Description Kundeservice Engineer Job Description
  - 阅 0

  Bedrifter leier kundeservice ingeniører til å utvikle kundeservice verktøy som de kan bruke til å levere kvalitet support tjenester til kunder til lavest mulig kostnader. Disse ingeniører også gi teknisk støtte til sluttbrukere av virksomhetenes prod