Amopage

Kvaliteter av en god kundeservice person

- Views 0
Advertisement

Kundeservice representanter fungere som bindeledd mellom selskapet de jobber for og sine kunder. De håndterer henvendelser og klager fra kunder via telefon, e-post eller personlig. Siden jobben krever arbeider med kunder, må kundeservice arbeidere besitter sterke mennesker og kommunikasjonsevner. Ifølge Bureau of Labor Statistics, median timelønn på kundeservice arbeidere var $ 14,36 som i 2008. En rekke personlige egenskaper kan bidra til kundeservice arbeidere utføre jobben sin bedre.

Kvaliteter av en god kundeservice person

Tålmodighet

En god kundeservice person må ha tålmodighet til å jobbe med alle typer mennesker. Når en kunde kontakter serviceavdelingen med et problem, kan hun bli opphisset eller opprørt, eller kanskje ikke vet hvordan jeg skal forklare problemet. Kundeservice representant må være i stand til å arbeide med kunden uten å bli opprørt selv, og må være i stand til å forbli rolig slik at hun kan få nødvendig informasjon for å veilede kunden til den beste løsningen.

Kvaliteter av en god kundeservice person

Å gjøre kunden føler seg viktig

En god kundeservice person har evnen til å gjøre kunden føler seg viktig og ikke som et ansikt-mindre navn eller nummer. En enkel teknikk for å bruke, er å gjenta kundens navn gjennom hele samtalen. Han kan også formidle til kunden at han virkelig bryr seg om hennes behov ved å tilby en unnskyldning for kundens problem, selv om selskapet ikke er på feil.

Kvaliteter av en god kundeservice person

lytte

Gode ​​kundebehandlere er ekspert lyttere. Mens representant kan bli fristet til å avbryte en kunde som er lufte frustrasjonen sin, er den sanne roten av problemet ofte avslørt under kundens tirade. Lytte innebærer også å stille spørsmål for å avklare kundens problem og viser at representanten virkelig forstår problemet.

Kvaliteter av en god kundeservice person

Villighet til å lære

Noen bedrifter kan oppleve raske og hyppige endringer, som for eksempel å legge til nye produktlinjer eller revidere sine retningslinjer og prosedyrer. Jo mer kunnskap kundeservice person har om hans selskap, bedre service han vil være i stand til å gi til kunden. Derfor må han være villig til å holde tritt med endringene ved å utdanne seg selv og ved å utnytte opplæringsmuligheter som tilbys av selskapet.

bor Positiv

Kundeservice kan være en stressende linje av arbeid, spesielt når du håndterer et høyt volum av kunder eller når du arbeider med dem som er opprørt. En god kundeservice person er i stand til å opprettholde en positiv holdning, selv når hun er å ha en dårlig dag. En negativ holdning kan bli plukket opp på lett av kunden, som reduserer kundeservice erfaring.

Kvaliteter av en god kundeservice person

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kvaliteter-av-en-god-kundeservice-person/ "

相关文章!
 • Kvaliteter av en god kundeservice Assistant Kvaliteter av en god kundeservice Assistant
  - 阅 0

  Bedriften kan tilby gode produkter og ekstraordinære tjenester, men kundene kan ikke værende lenge nok til å finne det ut hvis kundeservice assistenter ikke gjør jobben sin godt. Mens du ønsker å se etter assistenter som har kunnskap om virksomheten

 • Kvaliteter av en eksepsjonell kundeservice Hospitality Employee Kvaliteter av en eksepsjonell kundeservice Hospitality Employee
  - 阅 0

  I serveringsbransjen, som i andre organisasjoner, eksepsjonell kundeservice er nøkkelen til suksess for bedriften. Eksepsjonell service går utover de standarder som kundene forventer, hjelpe bygge de høyeste nivåene av tilfredshet og oppmuntre gjeste

 • Fordelene med å kjøpe og selge Bruke Internett Fordelene med å kjøpe og selge Bruke Internett
  - 阅 0

  I de senere årene har flere forretninger begynt å bli utført ved bruk av Internett. Dette omfatter kjøp og salg av varer. Web salget utgjør nå en betydelig del, om ikke de fleste, av salg fra mange store forhandlere. Online-bare selgere er også økend