Amopage

Kunst Konkurranser for barn

- Views 0
Advertisement

Kunst Konkurranser for barn


Kunst konkurranser kan oppmuntre barn til å utvikle tillit til selvutfoldelse, samt en følelse av stolthet og prestasjon når de mottar en premie. Konkurranser som involverer kunstprosjekter kan også vise barn at å ta del i konkurranser er en hyggelig opplevelse i seg selv, uavhengig av om en premie deles ut. Et utvalg av kunst konkurranser, med varierende premie verdier, er tilgjengelig for barn å nyte.

Doodle 4 Google

Hvert år Doodle 4 Google-kunstkonkurransen inviterer alle amerikanske studenter fra barnehage gjennom grade 12, inkludert de som er hjemme-skolert, for å demonstrere sine kunstneriske talenter ved å omstrukturere Googles hjemmeside logo. 2011-kunstkonkurranse tema: "Hva jeg ønsker å gjøre en dag ...", oppfordrer barn til å bruke sine kunstneriske kreativitet til å skildre deres fremtidige ambisjoner. Den første prisvinner er tildelt en $ 15 000 stipend til college og teknisk stipend for skole verdt $ 25.000. Foreldre og lærere kan finne fullstendig informasjon om hvordan du kan delta på Googles Doodle 4 Google nettside.

FreeKidsCrafts.com Månedlig Craft Contest

Barn mellom 3 og 12 år fra hele USA USA USA kan gå inn i FreeKidsCrafts.com Monthly Craft Contest. For å delta i konkurransen, må barna lage et kunstprosjekt laget av grunnleggende husholdningsartikler og håndverk forsyninger og sende inn et bilde av sitt skaperverk. Fire vinnere blir valgt hver måned og hver vinnende deltaker får et utvalg av håndverk forsyninger verdt $ 50. prosjekter vinnende art vises også på nettsiden.

State-Fish Art Contest

The Wildlife Alltid State-Fish Art Contest har vært avholdt årlig siden 1999, og har som mål å utdanne barn, foreldre og lærere på de ulike typer fisk i USA samtidig øke bevisstheten om bevaring problemer. Kunsten Konkurransen er åpen for barn i klassetrinn 4 til 12 i USA og internasjonalt. Barn som deltar på offentlige skoler, private skoler og de som er hjemme-skolert er alle kvalifisert til å delta. Hver kvalifiserende stykke kunstverk skal skildre en offisielt utpekt stat fisk eller en Ontario utpekt fisk i sitt naturlige habitat. Hver brikke må opprettes for hånd ved hjelp av en rekke kjente materialer som inkluderer fargeblyanter, krysskraveringsadhesjonstesten, vannfarger, pointillismen, skrapebrett, linoleum trykking og fargestifter. Artwork må også følges av en kort essay relatert til den valgte fisk, inkludert informasjon om sin atferd, habitat og relaterte bevaring problemer.

Se og lær Kunst

En månedlig kunstkonkurranse for barn arrangeres av Art Made Easy. Dette er en internasjonal konkurranse, åpen for alle barn i alderen 18 år eller yngre. Vinner kunstverk er valgt tilfeldig hver måned, på grunn av forskjeller i deltakernes alder og det brede utvalget av valgt fagstoffet og medier som brukes til å produsere kunstverk. Konkurransen har som mål å øke selvtillit og selvfølelse hos barn gjennom å skape og dele sine kunstverk. Hver måned i 2011, vil vinneren av kunstkonkurransen har sitt arbeid vises og vil også bli belønnet med kunst forsyninger verdt $ 20.

I klasserommet

På en mindre skala, kan den positive effekten at kunst konkurranser kan ha på barn også oppnås i klasserommet uten å gå inn nasjonale eller internasjonale konkurranser. Studenter kan fortsatt nyte sunn konkurranse og oppnå en følelse av stolthet ved å vinne en konkurranse som gjør sine kunstverk som skal vises i en fremtredende plassering i skolen. En annen måte å belønne barn for sine kunstverk kan være å organisere et klasserom eller skoleomfattende art konkurranse for å designe en plakat for å annonsere en skole hendelse. Dette gir også elevene en sjanse til å dele sitt arbeid med sine jevnaldrende og motta ros fra dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kunst-konkurranser-for-barn/ "

相关文章!
 • Ideer for en Fancy Dress konkurranse for barn Ideer for en Fancy Dress konkurranse for barn
  - 阅 0

  Fancy kjole konkurranser for barn er ganske vanlig for underholdning og innsamlingen. Med så mange ideer for en fancy kjole konkurranse for barn, kan du finne det vanskelig å velge hvilket format er det beste. Siden barn er involvert som midtpunkt av

 • Lyrikk Konkurranser for barn Lyrikk Konkurranser for barn
  - 阅 0

  Hvis en ung person i livet ditt har en gave for språk, mener en poesi konkurranse for barn. Slike konkurranser bygge tillit, oppfordrer kreativ vekst og kan resultere i premier. Legitime poesi konkurranser for barn er gratis eller bare lade små start

 • Vann kunst ideer for barn Vann kunst ideer for barn
  - 阅 0

  Vann er lett tilgjengelig og kan brukes som en del av barns kunstprosjekter eller til å påvirke kunst skapelse. Barn vil ha det gøy å jobbe med vann som et medium eller en idé, eller ser sin kunst kommer til liv når vann tilsettes til prosjektet. Set