Amopage

Kubota D950 Motorspesifikasjon

- Views 0
Advertisement

Kubota D950 Motorspesifikasjon


Kubota Corporation, et japansk selskap siden 1890, produserer landbruksmaskiner. Kuboya spesialiserer seg på små traktorer og mini anleggsmaskiner, som den leverer til mer enn 130 land over hele verden.

spesifikasjoner

Følgende spesifikasjoner gjelder for Kubota D950 motor:

Hestekrefter: 17,0
Sylindre: 3
Displacement: 56,6 kubikk i.
Bore og Stroke. 3.000 i ved 2.800 i.
Hent turtall: 2500
Aspirasjon: naturlig
Drivstoff: diesel
Kjøling: flytende

betegnelse

Kubota motorer ta benevnelse fra det tyske ord for det antall sylindere og den omtrentlige kapasitet i kubikkcentimeter (cm). Den D950 navn formidler det faktum at denne Kubota motoren har tre sylindre og en 950 cc kapasitet.

bruk

Kubota D950, som selskapet ikke lenger produserer, ofte makter små anleggsmaskiner slik som mini gravere og traktorer på grunn av sin relativt høy effekt-size-forhold.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kubota-d950-motorspesifikasjon/ "

相关文章!
 • Kubota Zb600 Motorspesifikasjoner Kubota Zb600 Motorspesifikasjoner
  - 阅 0

  Den Kubota ZB 600 motoren benyttes som en generator og til kraft små og mellomstore industrielt utstyr, slik som folk-moving "cherry picker". Kubota bygger kompakte diesel- og gassmotorer og generatorer, internasjonalt, for industri og jordbruk.

 • Kubota M9000 Motorspesifikasjoner Kubota M9000 Motorspesifikasjoner
  - 阅 0

  Den M9000 Mudder er en spesialitet traktor produsert av Kubota. Traktoren er ment spesielt for heavy-duty landbruket og landbruket, noe som betyr at det krever en stor motor med nok kraft til å håndtere alle sine bruksområder. Kubota ingeniører har b

 • Club Car Motorspesifikasjon
  - 阅 0

  Grunnlagt i 1958, er Club Car en ledende produsent av elektriske og kompakte biler, og gir kjøretøyer for personlig bruk og for gjestfriheten, landbruk, rekreasjons-og industrielle markeder. Club Car selger en rekke modeller, med flere forskjellige m