Amopage

Kravene til en Georgia Mortgage Broker License

- Views 0
Advertisement

Kravene til en Georgia Mortgage Broker License


Boliglån meglere bistå enkeltpersoner som ønsker å kjøpe sin drømmebolig eller virksomheter, men har ikke helt nok kapital. Meglere bruker sin kunnskap, ekspertise og profesjonelle forbindelser for å sikre at kunden får en tilstrekkelig lån på velsmakende vilkår. Hver stat, inkludert Georgia, har spesifikke lisenskrav og retningslinjer for potensielle boliglån meglere.

Fysiske Kontor Krav

Dersom selskapet eller enkelte ber om et boliglån megler lisens stammer prosessen i Georgia, da de er pålagt å ha en fysisk Georgia adresse. Innlegg bokser eller e-postleveringsadresser er ikke kvalifisert; steder må ha minst ett overvåket ansatt. Hvis staten opprinnelse ikke krever megler for å ha et fysisk sted innenfor deres tilstand, vil staten Georgia forlenge lempning; men hvis staten opprinnelse krever å megleren operere fra en in-state fysisk plassering, strekker bosted regulering til delstaten Georgia i tillegg.

Erfaring / utdanningskrav

Georgia boliglån meglere er pålagt å gjennomføre 40 timer med megler utdanning før lisensiering. Dersom søkeren har to års boliglån megling erfaring, vil utdanningen kravet fravikes, og kandidaten trenger bare å fullføre en fire timers internettkurs om Georgias lover og forskrifter.

Fee og Asset Krav

Det er flere gebyrkrav for enkeltpersoner som ønsker å bli Georgia boliglån meglere. Søkere må betale en innledende etterforskning avgift på $ 250 og $ 500 i lisensavgift årlig. Boliglån megler kandidater må levere enten en ugjenkallelig Letter of Credit eller Kausjon Bond verdt $ 50.000. De må også gi regnskapet være grundig revideres av en statsautorisert revisor, samt deres nåværende selvangivelse med et pass størrelse fotografi. Søkers varige driftsmidler er pålagt å total eller overgå nettobeløpet på $ 25.000.

Bakgrunn og kreditt krav

Georgia boliglån megler søkere er pålagt å gjennomgå føderale og statlige bakgrunnen sjekker. For å oppnå dette, er kandidater pålagt å levere originale like fingeravtrykk med en $ 30 behandlingsgebyr. Søkere må også gi tillatelse til etterforskningen av en gjeldende kreditt-rapporten, med den forståelse at boliglån meglere er pålagt å bevise økonomisk pålitelighet og lav kredittverdighet kan føre til fornektelse av en konsesjonssøknad. Utilgivelige kriminelle aktivitet vil også føre til avvisning av en megler søknad.

Kontaktinformasjon

Georgia boliglån megleren lisensiering er regulert av Georgia Department of Banking and Finance:

2990 Brandywine Road, Suite 200
Atlanta, GA 30341
770-986-1633
http://dbf.georgia.gov

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kravene-til-en-georgia-mortgage-broker-license/ "

相关文章!
 • Krav til en Mortgage Broker License i Pennsylvania
  - 阅 0

  Den føderale Secure og Fair Enforcement for boliglån Licensing Act of 2008 (SAFE) krever ensartede minimum konsesjonskrav for alle som arbeider i boliglån industrien som en opphavsmann eller lån offiser. SAFE loven gir bare minimums retningslinjer og

 • Hvordan få en Mortgage Broker License i California
  - 阅 0

  Allerede før passering av den føderale Sikker og Fair Enforcement for boliglån konsesjonsloven (SAFE), California allerede hatt sine egne regler på plass. Foreløpig staten har to instanser som regulerer boliglån meglere og långivere: California Depar

 • Hvordan bli en Mortgage Broker i New Jersey
  - 阅 2

  New Jersey regulerer boliglån meglere gjennom New Jersey Department of bank og forsikring. New Jersey Residential Mortgage Lending Act krever alle som ønsker å stamme boliglån som megler må innhente en kvalifisert person Resident Mortgage Broker Lice