Amopage

Krav til Teach College nivå kurs

- Views 1
Advertisement

Krav til Teach College nivå kurs


Undervisning på høgskolenivå er utfordrende på grunn av de mange kravene som trengs for å få en stilling, samt å opprettholde den. Det er også givende fordi du påvirke andres liv positivt. Mange aspire å undervise på høgskolenivå, men bare et fåtall vet kravene til undervisning.

typer

Krav til å undervise college-nivå kurs avhenger av type college der du ønsker å lære. Samfunnet høgskoler krever en mastergrad, og universiteter krever en doktorgrad. Noen høyskoler kan kreve en kombinasjon av grader og undervisningserfaring. Erfaring som lærerassistent eller forsker med en anerkjent forsker.

Potensielle

Det er potensial for de som har fullført kravene til å stige opp den akademiske karrierestigen. Industrien er konkurransedyktig, så fylle bare de grunnleggende kravene er ikke nok. De som blir kjent i et felt for sin forskning kan ha en bedre sjanse til å finne arbeid på flere prestisjetunge universiteter.

Expert Insight

Personer som oppfyller kravene er ikke garantert en lærerstilling. De som ønsker å være college professorer ikke bare trenger de nødvendige grader og undervisningserfaring, de må også være godt publisert. De som sender inn sin forskning og papirer for publisering øke sjansene for å få et innlegg, som gjør de som nettverk i akademiske sirkler aggressivt.

Misforståelse

Noen folk tror du må ha en doktorgrad for å undervise college-nivå kurs. Selv om dette er vanligvis tilfelle, i enkelte områder av studien, en mastergrad eller bachelorgrad er nok. Kreativ skriving klasser kan bli undervist av personer med en mastergrad i kunstfag; fotografering og tekniske klasser kan bli undervist av de med en bachelorgrad.

spesialisering

De fleste høyskoler krever enkeltpersoner å spesialisere seg i sitt felt. Spesialisert opplæring omfatter arbeider med et forskningsprosjekt mentor, gjør praktisk arbeid og få stipend til å gjøre forskning. Personer som har spesialisert trening er mer konkurransedyktige, ikke bare fordi de har mer forskning under beltet, men også fordi de regnes som eksperter på sitt område.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/krav-til-teach-college-niva-kurs/ "

相关文章!
 • Hvordan finne gratis College-nivå kurs Hvordan finne gratis College-nivå kurs
  - 阅 0

  Utdanning stopper ikke etter videregående skole eller høyskole. Livslang læring kan inkludere å ta college-nivå kurs gratis. Kilder kan være så nær som ditt lokale bibliotek eller datamaskinen. Bruksanvisning 1 Utforske verden av gratis online klasse

 • Videregående Krav til Yale College Admission Videregående Krav til Yale College Admission
  - 阅 0

  Yale University dirigerer undergraduate søkere til å søke til Yale College, mens avanserte grads studenter rådes til å søke til Graduate School of Arts and Sciences eller et av universitetets faglige skoler. Yale College i New Haven, Connecticut, søk

 • Residency Krav til California Colleges Residency Krav til California Colleges
  - 阅 0

  Møtende college kan være svært dyrt, spesielt hvis du velger en privat skole. Men hvis du er en California bosatt satt til å delta på en offentlig skole, er du kvalifisert til å betale en in-state tuition rate, som er lavere enn undervisning sats for