Amopage

Krav til lærer Tenure i Illinois

- Views 0
Advertisement

Lærere i Illinois møte feiende lovgivning endringer, ifølge "Education Weekly Magazine." Fra 2011 vil det nye lovforslaget gjør det mye enklere å si opp lærere og redusere lærernes evne til å streike. Under den foreslåtte nye loven, kan lærerne bare motta tenure basert på deres student test score resultater, i henhold til "Wall Street Journal". I tillegg kan lærerne i Illinois nektes periode med mindre de får enten en "dyktig" eller "excellent" peer evaluering.

Illinois Skole Kode

Under den nåværende loven, heltidsansatte lærere i Illinois er kvalifisert for tiden etter å ha fullført to års prøvetid. Kandidater som får en skriftlig oppsigelse minst 45 dager før avslutningen av sin prøvetid er ikke kvalifisert for tenure. Under prøvetiden, må lærerne fullføre fire påfølgende skole vilkår. President Obamas, Race til toppen initiativet gir en $ 3,4 milliarder nasjonal satsing for skolekretser som er villige til å overhale sin utdanning system, spesielt i forhold til jobb beskyttelse og rettigheter lærere. I januar 2011, regnes Illinois lovgiverne gjør lovgivning endringer i eksisterende Illinois skolekoden, og har inngått en avtale med fagforeningsledere og talsmenn utdanning.

Ansiennitet

Under dagens skolekoden, Illinois lærere får tiden basert på ansiennitet og mange års tjeneste. Lærere fagforeninger har også forhandlingsrett under budsjett manglene, som krever at lærere med minst erfaring ansikt oppsigelser første, en politikk som kalles "sist inn, først ut." Basert på den nye foreslåtte loven, kan Illinois lærerne ikke lenger har denne lønnsforhandlinger privilegium. I stedet, lærere ville bli gitt periode basert på kvaliteten på utdanningen at studentene får og de standardiserte tester score til studenter snarere enn på grunnlag av ansiennitet.

Relevant erfaring

Illinois lærere som oppfyller deres lisens og prøvetid undervisningsbehov kan ikke nektes ansiennitet, under gjeldende lovgivning. Reformer til denne loven vil sikre at tiden for Illinois lærere ville bli gitt på grunnlag av relevant erfaring i tillegg til å møte lisens og prøvetid undervisningsbehov. Under den nye loven, vil Illinois lærere må vise sine kvalifikasjoner og evne til å undervise på grunnlag av ytelse evalueringer. Alle lærere må få positive ytelse evalueringer før du får ansatt. Nye lærere med gode resultater karakterer vil også kvalifisere for tiden.

betraktninger

I april 2011 den nye Illinois utdanning lov ryddet staten senatet, i henhold til "Chicago Sun Times." Profesjonelle undervisning foreninger som, National Education Association godkjenner bruke lærerevalueringene for tildeling av ansiennitet. Men NEA tjenestemenn kaller for mer avanserte tester for å vurdere læreren effekt i stedet for bare å stole på standardisert test score. Som det står, Illinois lærere er kvalifisert for tiden, så lenge de oppfyller sine lisensstatusen krav og fullføre en to-års prøvetid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/krav-til-laerer-tenure-i-illinois/ "

相关文章!
 • Immunisering Krav til lærere som jobber med barn
  - 阅 0

  Vaksinasjoner er avgjørende for lærere som arbeider med barn for å hindre spredning av sykdom fra læreren til elevene og vice versa. Vaksinasjons krav til lærere varierer fra stat til stat, men det er sterke trender. Difteri, stivkrampe og Kikhoste (

 • OSHA Krav til Veterinærer OSHA Krav til Veterinærer
  - 阅 0

  Occupational Safety and Health Administration fastsetter forskrifter som regulerer helse og sikkerhet på alle arbeidsplasser. OSHA regelverk for veterinærkontorer er stort i omfang, og inkluderer merking standarder for farlige materialer, journalføri

 • Krav til oppsigelse av sysselsettingen i Illinois Krav til oppsigelse av sysselsettingen i Illinois
  - 阅 0

  Arbeidsgivere i Illinois kan si opp en ansatt jobb uten forhåndsvarsel. Med unntak av føderale anti-diskriminerende lover, har Illinois ingen lover som regulerer vilkårene og betingelsene for en jobb oppsigelse. Kontrakter, som kan definere prosessen