Amopage

Krav til en medisinsk Malpractice Suit

- Views 0
Advertisement

En medisinsk malpractice krav er en brakt av en pasient skadet av utilstrekkelig omsorg fra sin lege. Mange stater har spesifikke prosedyrer for å bringe en sak, så det er viktig å forske på kravene i statens lover eller å rådføre seg med en advokat. Sviktende å følge de riktige prosedyrene for å bringe en malpractice krav kan resultere i kravet ditt blir avvist uten utvinning.

Elements

Å bringe en malpractice krav, må en pasient bevise følgende elementer:

 • En plikt skyldte til saksøker,

Et brudd på denne plikten av tiltalte, og

Et resulterende skade saksøker forårsaket av tiltaltes brudd.
Disse elementene vil bli forklart i detalj nedenfor.

Plikt

Plikten skyldig av en lege til en pasient er å utøve ordinær medisinsk dyktighet og forsiktighet. Nivået av vanlig medisinsk dyktighet som kreves krever at nivået av dyktighet brukes i behandling var sammenlignbart med nivået spill som tilbys av leger over hele landet. Derfor, selv om du ble behandlet i liten landsby byen, er legen holdt til samme standard som leger i større byer. Men hva som forventes av en kompetent lege varierer avhengig av ulike faktorer som spesialisering, tilgjengeligheten av fasiliteter og fremskritt i yrket.

Breach

En lege vil ikke bli funnet å ha brutt sin plikt til å gi vedkommende vare bare fordi behandling av en pasient mislyktes. Saksøker er nødvendig for å bevise at legens behandling mislyktes fordi behandlingen ikke klarte å tilpasse seg den omsorg som ville ha blitt gitt av en kompetent lege.

Årsakssammenheng

Saksøker er også nødvendig for å bevise at hans skader forårsaket av legens uaktsomhet, og ville ikke ha skjedd hvis omsorg hadde vært kompetent. Dette er en annen måte å si at retten ikke vil slutte uaktsomhet fra mislykket behandling og at saksøker må vise konkrete bevis som viser at de ble skadet som følge av forsømmelser av legen.

skader

Den generelle regelen for tort skader gjelder i medisinsk malpractice krav. Dette betyr at saksøker kan bare gjenopprette skader som er påvist med rimelig sikkerhet å være en naturlig og direkte resultat av uaktsom handlinger av legen. Saksøker må bevise at skader påført var et resultat av legens uaktsomhet og ikke bare et resultat av selve sykdommen.

OPPREISNINGS

OPPREISNINGS er skader som er betalt til saksøker å straffe legen for hans uaktsom omsorg, snarere enn å kompensere pasienten for sine skader. For å gjenopprette straffe skader, i tillegg til å bevise alle de elementene som er nevnt ovenfor, må saksøker også bevise at legen var ikke bare uaktsom, men også handlet med faktiske ondskap. Dette er en vanskelig standard for å møtes, og straffe skader er sjelden tildelt i medisinsk malpractice handlinger.

filing Suit

Ved innlevering en medisinsk malpractice dress med retten, må presise saksbehandlingsregler følges. Dressen er initiert av en klage, som vil inneholde fakta i saken, og hvert av elementene som er nevnt ovenfor. Prosessen med å bringe en dress er komplisert, og en advokat ville være til stor hjelp. Hvis du mener at du har en medisinsk malpractice sak mot legen, konsultere med en advokat anbefales.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/krav-til-en-medisinsk-malpractice-suit/ "

相关文章!
 • Krav til en medisinsk assistent i California Krav til en medisinsk assistent i California
  - 阅 0

  Medisinsk assistenter opprettholde effektiviteten av legekontorer ved å utføre både administrative og kliniske oppgaver oppgaver, inkludert regnskap, hente og oppdatere medisinske poster, besvare telefoner og forberede pasienten til undersøkelse. Med

 • Krav til tidlig medisinsk Retirement Krav til tidlig medisinsk Retirement
  - 阅 0

  Kravene til tidlig medisinsk pensjonering bør diskuteres med en HR direktør eller med folk som handler med sosial sikkerhet. Finn ut hvorfor en lege er nødvendig for tidlig medisinsk avgang med hjelp fra en lisensiert forsikring agent i denne gratis

 • Utdanning Krav til diagnostisk medisinsk sonographer Utdanning Krav til diagnostisk medisinsk sonographer
  - 阅 0

  Diagnostiske medisinske sonographers er helsearbeidere som bruker avansert medisinsk utstyr som produserer lydbølger som genererer bilder av indre kroppsdeler og systemer. Disse bildene er tolket av leger og kirurger til medisinske diagnoser, skader