Amopage

Krav til en medisinsk assistent i California

- Views 0
Advertisement

Krav til en medisinsk assistent i California


Medisinsk assistenter opprettholde effektiviteten av legekontorer ved å utføre både administrative og kliniske oppgaver oppgaver, inkludert regnskap, hente og oppdatere medisinske poster, besvare telefoner og forberede pasienten til undersøkelse. Medisinske assistenter også registrere pasientens vekt, høyde, blodtrykk og temperatur. Hver stat, inkludert California, har spesifikke krav til enkeltpersoner som arbeider som medisinsk assistenter.

Training Program Krav

Ifølge Medical Board of California Department of Consumer Affairs, er medisinske assistenter i California som kreves for å få opplæring gjennom en av to metoder: under tilsyn av en lisensiert lege, fotterapeut, sykepleier, lisensiert yrkesfaglig sykepleier, kvalifisert medisinsk assistent eller legens assistent eller i en videregående skole, høyskole, universitet eller voksenopplæringsprogram godkjent eller akkreditert av Spesialenheten for Private Post-videregående og yrkesutdanning ved Institutt for forbrukersaker.

Ferdighet og instruksjon Krav

Medisinske assistenter har klinisk samt administrative oppgaver. For å utføre kliniske pasientprosedyrer, er California medisinske assistenter pålagt å ha 10 timer med trening i å utføre hud tester og nål injeksjoner og / eller 10 timer med trening i hud punktering og venepunksjon for å trekke blod. Medisinsk assistenter må også ha vellykket utført 10 intramuskulære injeksjoner, 10 subkutane injeksjoner, 10 intradermale injeksjoner og / eller 10 hud punkteringer og 10 venepunkteringer. Hvis en medisinsk assistent arbeidsgiver krever dem til å gi en pasient medisinering ved innånding, blir assistent pålagt å ha 10 klokke timer i medisinering ved innånding også. Medisinsk assistenter er også pålagt å ha opplæring i anatomi og fysiologi relevant for utførte operasjoner, utstyr valg, sterile teknikker, komplikasjoner og farer, oppfølging pasientbehandling, beredskap protokollen og California regler, forskrifter og lover om medisinske assistenter.

Ytelseskrav

En lisensiert lege, fotterapeut eller annen medisinsk lisensiert enkelte må godkjenne riktig medisin og dosering som blir administrert til pasienten ved en medisinsk assistent, og er pålagt å være fysisk til stede i legevakt for noen rutine som utføres av en medisinsk assistent.

sertifiseringskrav

California ikke krever medisinsk assistenter til å bli sertifisert, selv om mange arbeidsgivere krever medisinsk assistenter til å bli sertifisert for forsikring eller malpractice formål. I tillegg til ovennevnte krav til opplæring, California Sertifiserende Board for medisinske assistenter (CCBMA) krever sertifisering søkere til å være en av følgende: jobber som medisinsk assistent for en lisensiert lege eller podiatrist i USA, utdannet ved en akkreditert medisinsk assistanse program i USA (eller et byrå for Private Post-videregående og yrkesrettet utdanning godkjent program) i løpet av året før sertifisering søknadsmottak, jobber som en medisinsk assistent for to av de fem årene før søknad om sertifisering, en gjeldende medisinsk assisterende instruktør på et akkreditert program eller USA militær opplæring eller skolegang lik det som tilbys ved en godkjent medisinsk assistent program.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/krav-til-en-medisinsk-assistent-i-california/ "

相关文章!
 • Krav til en medisinsk assistent Krav til en medisinsk assistent
  - 阅 0

  En medisinsk assistent er helsepersonell som utfører foran og back office oppgaver som å organisere og regulere en medisinsk klinikk eller kontor. fakta En medisinsk assistent er ansatt i en lege kontor, klinikk eller sykehus. En medisinsk assistent

 • Må jeg være sertifisert for å jobbe som en medisinsk assistent i California? Må jeg være sertifisert for å jobbe som en medisinsk assistent i California?
  - 阅 0

  En medisinsk assistent gir kliniske og administrative oppgaver for leger, kiropraktorer, Fotpleie og annet helsepersonell. For å bli en lisensiert medisinsk behandling assistent i delstaten California må du gjennomgå medisinsk assistent opplæring gis

 • Kurs Krav til Physical Therapy Assistant Kurs Krav til Physical Therapy Assistant
  - 阅 0

  Fysioterapi assistenter (PTAs) er medisinske fagfolk som hjelper fysioterapeuter utføre daglige oppgaver. Ifølge Allalliedhealthschools.com og USA Bureau of Labor Statistics (BLS), fysioterapi assistenter gi trening instruksjon og fysioterapi teknikk