Amopage

Konseptet med Integrated Marketing Communication

- Views 1
Advertisement

Konseptet med Integrated Marketing Communication


Integrert markedskommunikasjon sikrer at alle typer markedskommunikasjon er nøye knyttet sammen, ifølge Multimedia Marketing webområdet. Et eksempel på markedsføring som ikke er integrert ville være et selskap som bruker en slagord på sin hjemmeside, og en annen på sin messe messe. Integrert markedsføring sikrer at alle komponenter av et selskaps markedsføring formidle det samme budskapet og at alle ansatte forstår og bruker selskapets kjernebudskapet.

komponenter

En del av integrert markedskommunikasjon er et selskaps merkevare, som må formidles konsekvent. Ifølge Side Road nettside, er et helt navn, tegn eller symbol som brukes til å identifisere et selskap og / eller dets produkter og tjenester. En merkevare er også et løfte til markedet om hva som vil bli levert.

Noen av de salgsfremmende elementer gjennom hvilke markedskommunikasjon må integreres inkludere reklame, personlig salg, PR, sales promotion og direkte markedsføring, i henhold til Rohan Academic Computing nettside.

Betydning

Integrert markedskommunikasjon er viktig fordi media er fragmentert, noe som gjør det vanskeligere å kommunisere et budskap klart, ifølge det vitenskapelige tidsskriftet "Facta Universitatis." Forbrukerne blir bombardert med tusenvis av biter av informasjon hver dag. Ikke å ha en konsekvent melding gjør kommunikasjon med forbrukeren enda vanskeligere.

Planlegger

En integrert markedskommunikasjon plan omfatter en vurdering av markedet som det er, og hva staten er ønsket for markedet, ifølge Maurice Parisien med Opus # 1 LLC og som beskrevet på nettstedet Doc Stoc. Komponenter av markedsvurdering omfatter en analyse av konkurransen.

Målet med en integrert markedskommunikasjon plan bør defineres i planen samt godt som verdien proposition et selskap ønsker å kommunisere. Et eksempel på en verdi forslag er: "Vårt selskap vil være den laveste prisen, høyeste kvalitet produsent av festene i den industrielle markedet."

Planen bør også omfatte hvilke medier skal brukes til kommunikasjon, hvordan planen effektivitet vil bli vurdert og det taktiske opplegget som skal brukes til å lansere planen.

Tips

For å sikre effektive integrert markedskommunikasjon, sørg for at senior marketing officer, utenfor selskaper som reklamebyrå og andre hoder av markedsføringsrelaterte avdelinger, for eksempel salg, delta i utviklingen av en integrert melding. Når en integrert tilnærming er avtalt, skal det gjøres kjent for alle ansatte i selskapet slik at alle forstår budskapet selskapet ønsker å formidle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/konseptet-med-integrated-marketing-communication/ "

相关文章!
 • Fordeler med Integrated Marketing Communication
  - 阅 0

  Når du ser at enkelte skriptet stil, vet du det er Coca-Cola. Når du ser den blå oval med sølv trim, vet du det er Ford. Din evne til å gjenkjenne disse logoene er en direkte fordel for integrert markedskommunikasjon. Folk husker informasjon fra fler

 • Viktigheten av Integrated Marketing Communication Viktigheten av Integrated Marketing Communication
  - 阅 0

  Integrert markedskommunikasjon er en viktig del av bedriftens overordnede markedsføringsstrategi. Målet med en integrert markedsføring kommunikasjonsstrategi er å sikre at all kommunikasjon forblir konsekvent og formidle bedriftens budskap på en måte

 • Typer av Integrated Marketing Communication
  - 阅 0

  Mens integrert markedskommunikasjon kan virke som en komplisert virksomhet sikt, når du bryte det ned i deler, finner du at det er ikke vanskelig å forstå. I utgangspunktet er IMC en måte å få alle de ulike komponentene i din bedrift til å jobbe samm