Amopage

Konsekvenser av incumbency Fordeler

- Views 0
Advertisement

Konsekvenser av incumbency Fordeler


Incumbency fordel er en politisk sak der sittende politiske myndigheter, eller de som allerede er på kontoret, har en fordel over utenforstående under valgtider. Dette problemet kan gjelde kommunale, statlige og føderale nivå politikk. En meget bemerkelsesverdig eksempel på dette er funnet i amerikanske Kongressens politikk. Generelt sett sittende politikere har større medieeksponering, tilgang til større ressurser, og evnen til å betale en stor stab på det offentliges bekostning. Alle disse er fordeler som mange ikke-sittende kandidater ofte ikke ha under en valgkamp.

stillestående politikk

En av de prinsipielle konsekvensene av incumbency fordel er tendensen mot stillestående politisk debatt og handling. Når en viss politisk institusjon har vært bemannet av de samme eller nesten samme tjenestemenn i mange år eller tiår, kan en ensartethet av generell oppfatning lett ta tak og skape et miljø der noen regler eller kampanjer blir vedtatt som true eksisterende forhold. En annen faktor som forverrer politisk stagnasjon er det, etter å ha tilbrakt år jobbet sammen, mange påhviler tjenestemenn danne personlige og profesjonelle relasjoner som gjør dem mer sannsynlig å bli enige med hverandre, og mindre sannsynlighet for å rocke båten på kritiske spørsmål som kanskje desperat trenger endring.

Skanse av korrupsjon

Korrupsjon i en eller annen grad er en del av nesten enhver politisk organisasjon. Men når det kommer til organisasjoner der det er liten omsetning av tjenestemenn, kan mulighetene for forverring av korrupsjon blitt dramatisk overdrevet. Når monopolistene har en fordel som tillater dem å bli lenger, de har en langt større insentiv til å engasjere seg i moralsk hasard - dette er tendensen til å gjøre noe uetisk hvis du tror du kan komme unna med det. Dette er gjort enda verre av at hemmelige allianser av gjensidig korrupt aktivitet kan bygges opp blant politikerne som brukte lang tid på å jobbe side om side.

dysfunksjonelle demokrati

Politisk forankring gjennom incumbent fordel kan føre til demokratisk dysfunksjon ved å gjøre det svært vanskelig å bli kvitt dårlige eple politikere og tjenestemenn. Offentlig misnøye kan eksistere med aktivitetene til en viss offentlig tjenestemann, men tjenestemenn ressursene tillater ham eller henne til å sikre en outsider prøver å erstatte ham har en mindre enn fair sjanse til å bli valgt. Dette kan føre til mindre synlige valg for de stemmeberettigede publikum.

Mangel på kvalitet Nykommere

Kvalitet outsider kandidater, vel vitende om ulempene de står overfor i å kjøre i et valg med etablerte monopolistene, er mindre sannsynlig å kampanje mot dem. Dette reduserer de ruller av tilgjengelige alternativer som engang bry går inn i en politisk rase. Det kan også ha perverse effekten av ytterligere forankre makthavere av uvitende samarbeid med de menneskene som mest ønsker å erstatte dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/konsekvenser-av-incumbency-fordeler/ "

相关文章!
 • Hva er fordeler og ulemper med Term Limits? Hva er fordeler og ulemper med Term Limits?
  - 阅 1

  Begrepet grenser angir et maksimalt antall år som en offentlig tjenestemann, vanligvis i en utøvende gren, kan tjene på det kontoret. For eksempel, den 22. Amendment begrenser USAs president til to perioder i embetet. Motsatt er det mange medlemmer a

 • Fordeler og ulemper av traktatene Fordeler og ulemper av traktatene
  - 阅 0

  En traktat er et uttrykk for enighet mellom internasjonale aktører - nasjonalstater og internasjonale organisasjoner - i henhold til internasjonal lov. Avtaler kan også bli referert til som protokoller, betingelser, konvensjoner, eller en utveksling

 • Fordeler og ulemper av allierte Fordeler og ulemper av allierte
  - 阅 0

  Historien har vist gjentatte ganger at det er alltid lettere å vinne en krig med sterk støtte fra allierte. Allierte er en gruppe land, med felles mål, bli med å beseire sin motstand. Ved å samle ressurser, allierte har flere av de nødvendige element