Amopage

konkurs Utsettelse

- Views 1
Advertisement

konkurs Utsettelse


Juridiske adjournments er utsettelser i planlagte rettssaker. I USA, Federal tingrettene har jurisdiksjon over konkurser. Konkurs adjournments er vanlig, vanligvis gitt av den presiderende retten til å gi partene i går ekstra tid for å komme til enighet eller løse problemer.

Dommerens Diskresjon

Føderale tingretts konkurs dommerne har ganske stort spillerom i forhold til hvordan de kjører sine domstoler, herunder planlegging av forhandlingene og å utøve sin skjønn i løpet av tildeling forsinkelser eller adjournments til de rettslige høringer.

Adjournments kan bestilles gjennom en lovlig bevegelse - en offisiell forespørsel krever en rettslig kjennelse - eller i noen tilfeller en skriftlig forespørsel, rettens formann skjønn, ved en eller begge parter, for eksempel, debitor og kreditorer.

Hvor mye tid i forkant av planlagte høringer som en utsettelse forespørsel må være innlevert er satt av den enkelte domstol og generelt gjort tilgjengelig gjennom kontorist og ofte publisert på rettens hjemmeside.

Gyldige grunner for utsettelse kan variere fra alvorlig sykdom av klager om handlingene til deltakerne, i tillegg til å gi mer tid for partene til søksmål for å komme til enighet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/konkurs-utsettelse/ "

相关文章!
 • Gjør det selv gratis konkurs Skjemaer og Instruksjoner
  - 阅 0

  For mange mennesker, er konkurs en ganske enkel prosess som kan gjennomføres uten å betale en advokat. Andre saker er mer komplekse, og de små advokathonorarer du betaler en advokat kan resultere i en stor mengde besparelser gjennom gjeld utslipp og

 • Hvis jeg går konkurs, vil IRS Leave Me Alone?
  - 阅 1

  Hvis du går konkurs, vil skattemyndighetene bare "go away" hvis enten du betaler det du skylder eller domstol utslipp din skatt gjeld. Generelt skatt gjeld bærer prioritert status på en konkurs og kan ikke slippes unntatt under et bestemt sett a

 • Hva skjer med en Misligholdte student lån i konkurs? Hva skjer med en Misligholdte student lån i konkurs?
  - 阅 0

  Registreringssystem for konkurs er et alternativ for folk som har problemer med å betale studielån og andre regninger. Det er svært vanskelig å bli kvitt studielån på grunn av lovene etablert i konkurs misbruk forebygging og Consumer Protection Act a