Amopage

Kompresjons triks for Motorsager

- Views 2
Advertisement

Kompresjons triks for Motorsager


En to-takts bensindrevet motorsag bruker relativt få bevegelige deler. Men disse bevegelige deler, for å holde i bevegelse, krever en betydelig mengde av komprimering. En motorsag motoren genererer denne kompresjon ved eksplosjon av brennstoffet i forbrenningskammeret og bevegelse av veivhuset. Denne eksplosjon og bevegelse av veivakselen bevirker at motoren for å komme under et vakuumtrykk, eller kompresjon.

Sjekk Starter

En økning eller reduksjon i kompresjons kan føre til en lang rekke problemer, fra mindre strøm avtar til en fullstendig avstengning av hele motoren. Så det er nødvendig å utelukke andre motorområder før kompresjon kan utelukkes som kilden til problemet. Den starter, som inneholder startsnoren, trinse, returfjær og svinghjulet, må spinne riktig å generere komprimering. Skru av startenheten fra siden av motorsag, demontere starteren delene og sjekk dem grundig for skader.

Hurtigkompresjonstest

Etter å sjekke funksjon av starteren forsamlingen, kan operatøren gå videre til å avgjøre om komprimering skal slippe eller økende. En rask kompresjonstest vil hjelpe avgjøre, igjen, hvis kilden er faktisk kompresjon eller noe helt annet. Sett motorsag på bakken. Løft motorsag opp av bakken ved startsnoren. Hvis tauet trekker ut sakte, er kompresjon sannsynligvis lav, da kompresjonen bør holde tauet stramt.

Kontroll komprimering nivåer

Hvis operatøren mistenker lav kompresjon, trenger en ytterligere, mer spesifikk test som skal utføres for å avgjøre om komprimering skal bli tapt. En kompresjonsmåler fungerer omtrent som en lufttrykkmåler, lesing trykket inne i motoren. Kompresjonsmåler kroker opp til sylinderen via tennplugghullet. Trekk i startsnoren til komprimering lesing får maksimalt ut. De fleste motorsager vil fungere godt med kompresjons målinger som spenner 100-160 psi.

komprimering Repair

Operatøren må nøyaktig fortelle om komprimering forårsaker problemene, som kompresjons reparasjoner kan være vanskelig. Problemer med kompresjons vanligvis oppstår på grunn av en luftlekkasje et eller annet sted inne i den indre motor, vanligvis rundt pakninger og tetninger av veivakselen. Hvis disse delene er sprukket eller ødelagt, vil hele motoren trenger demontering før problemet vil bli løst. Ta motorsag til en profesjonell hvis du er i tvil om å gjøre disse reparasjonene hjemme, som uekte reparasjoner kan ødelegge en motor.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kompresjons-triks-for-motorsager/ "

相关文章!
 • Avanserte tre Ball Sjonglering triks Avanserte tre Ball Sjonglering triks
  - 阅 3

  Lær hvordan du kan sjonglere tre baller i denne gratis video serie om triks for den ambisiøse sjonglør. oppsummering Series Oh, har kunsten sjonglering mystified og overrasket publikum i århundrer. Tidlige registreringer av sjonglering daterer seg ti

 • Sjonglering: Ball & Club triks Sjonglering: Ball & Club triks
  - 阅 1

  Sjonglering kan gjøres med mange gjenstander som baller, klubber og pins. Lær sjonglering triks med baller og klubber fra en sjonglering ekspert på dette gratis underholdning video-serien. oppsummering Series Sjonglering er en ferdighet som involvere

 • Slik feilsøker en Stihl motorsag Slik feilsøker en Stihl motorsag
  - 阅 4

  Stihl er en av verdens ledende detaljister i motorsager og har vært å lage dem i over 70 år. Disse motorsagene er robuste og ofte pålitelig. Hvis riktig vedlikeholdt de vil vare i mange år. Men, som alle motorsager, vil de brytes ned på enkelte punkt