Amopage

Kompresjons Ermer for leddgikt smerte

- Views 3
Advertisement

En kompresjon ermet kan brukes til å lindre smerten ved leddgikt samt bursitt og senebetennelse ved å gi kompresjon (fasthet) og varme til de berørte området.

arm Sleeves

En kompresjon ermet, da satt på armen, kan gi støtte til albuen regionen. Varmen som kommer fra en komprimering ermet vil holde sener fleksibel samt leddene.

fordeler

Kompresjonen ermet kan hindre ytterligere rive eller anstreng av en muskel, sene eller leddbånd.

Hvordan det fungerer

Komprimering hjelper inneholde betennelse, ifølge Balegoonline.org. Immobilisere det skadde området til en viss grad vil redusere graden av irritasjon.

Knee ermer

En kompresjon ermet kan brukes på leddgikt kneet. Hylsen vil øke stabilitet, gi deg ekstra støtte og redusere hevelse i kneet.

Hva det Treats

Skyvehylser er bra for behandling av slitasjegikt (artrose), lette kne stammer, kronisk betennelse, noe som skjer med mange former for leddgikt og lys hevelse, ifølge Professionalpt.com.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kompresjons-ermer-for-leddgikt-smerte/ "

相关文章!
 • Leddgikt smerte lindring Leddgikt smerte lindring
  - 阅 0

  Leddgikt smerte kan være frustrerende, men det er flere øvelser som kan hjelpe lindre denne smerten. Oppdage disse leddgikt smertelindring øvelser fra en sertifisert Pilates mester trener og bevegelse spesialist i denne gratis video på leddgikt smert

 • WD-40 for leddgikt smerte
  - 阅 2

  Tabloid overskrifter og Internett rykter hevder WD-40, den populære spray smøremiddel og metall renere, kan brukes til å behandle leddgikt. Dessverre, disse påstandene er ikke bare falske, men bruk av WD-40 for leddgikt kan være farlig. Faktum WD-40

 • Hvordan avlaste leddgikt smerte Hvordan avlaste leddgikt smerte
  - 阅 0

  Leddsmerter er et av kjennetegnene på leddgikt. Hevelsen, stivhet og betennelse som følger dette, noen ganger ødeleggende, sykdom er de viktigste årsakene til leddgikt smerte. Heldigvis finnes det nå mange måter å lindre leddgikt smerte. Bruksanvisni