Amopage

Kommunikasjon i arabisk kultur

- Views 484
Advertisement

Kommunikasjon i arabisk kultur


Den arabiske verden består av 22 land som befinner seg i Midtøsten og Nord-Afrika. Begrepet "arabisk kultur" er vanskelig å definere fordi de arabiske landene kan variere sterkt fra hverandre. Imidlertid likheter blant disse landene foreligger, spesielt når det gjelder visse aspekter av både verbal og ikke- verbal kommunikasjon.

Religion

Mange forveksler arabisk og muslimsk kultur som ett og det samme. Faktisk, de fleste av verdens muslimer ikke bor i arabiske land, men i India, Iran, Tyrkia, Sørøst-Asia og Afrika sør for Sahara. En betydelig mengde av befolkningen i arabiske land som Libanon, Jordan, Egypt og Syria er kristen eller jødisk. Men fordi mange arabere praktiserer muslimer, muslimske regler for oppførsel og kommunikasjon er ganske vanlig i den arabiske verden. Religiøse begreper som "Hambdullah" (Gud være takk) og "Inshallah" (Gud villig) er vanlig i vanlig tale og brukes jevnlig av de av alle trosretninger i den arabiske verden.

Hilsener

Hilsen i land som Algerie og Tunisia kan være ganske repeterende, med standard uformelle hilsener & ndash; en grunnleggende "? Hvor er du" & mdash; å bli spurt på fransk og deretter gjentatt i arabisk. I disse landene "kodeveksling" eller veksling mellom to språk innenfor en samtale er ganske vanlig. Hilsen i noen mer landlige samfunn som Gulf eller Vest-Afrika er ofte svært ritualisert og kan vare opp til fem minutter.

"Salaam Aleykum" er et arabisk uttrykk som betyr "fred være med deg" og er felles muslimsk hilsen. Muslimer er forventet å hilse hverandre på denne måten. Ikke-muslimer kan bruke denne hilsenen så vel som et tegn på respekt, men det er flere nøytrale måter å si hei som er helt akseptabelt og anses høflig av arabere.

Kjønn

Generelt er mye samhandling i den arabiske verden kjønnsdelte. Kjønnssegregeringen praktiseres i ulik grad i ulike land. Selv innenfor samme land kan store kosmopolitiske byer være mer lax i denne forbindelse enn mindre byer og landlige områder. Mange kafeer er uoffisielt "menn bare" områder der menn kommer sammen for å drikke kaffe eller te, røyker en sheesha pipe, spille kort eller backgammon, se fotball og snakke. Kvinner besøke hverandre i sine hjem. Tradisjonell arabisk stuer har mange steder å sitte å motta besøkende. Ofte husene har en spesiell plass for kvinner å underholde kvinnelige gjester og en for menn også.

fysisk Communication

Som mange Middelhavet europeere, de i middelhavs arabiske land bruker håndbevegelser når du snakker. Det er heller ikke uvanlig å se menn som går hånd i hånd. Menn og kvinner kysse på kinnet når hilsen hverandre i mange arabiske land. Du vil sannsynligvis ikke gjør en feil og fornærme noen uvitende med håndbevegelser, men unngå å vise den eneste av skoen til en arabisk, da dette anses som svært uhøflig.

Kommunikasjon med gjester

Turister, gjester og venner av familien vil bli ønsket hjertelig velkommen av de fleste arabiske familier. Evnen til å være en god vert regnes som en test av ens ære, så hvis du er invitert til et måltid på en araber familiens hus, regner med å spise og drikke mye og bli forherliges på. De fleste arabere er veldig høflig, varme mennesker med et annet konsept personlig plass enn amerikanere og nordeuropeere. Vær forsiktig når du møte kvinner. Menn vil vanligvis bare riste en kvinnes hånd etter å ha blitt introdusert, og selv da bare hvis hun tilbyr sin hånd først.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kommunikasjon-i-arabisk-kultur/ "

相关文章!
 • Kulturelle barrierer for effektiv kommunikasjon
  - 阅 12

  Kommunikasjon er den viktigste måten å ligge i forkant i verden. Kommunikasjonen kan imidlertid være vanskelig noen ganger. Det er mange grunner til dette, er en av disse kulturforskjeller. Stella Ting-Toomey, en kommunikasjon spesialist, har identif

 • Kulturelle forskjeller i nonverbal kommunikasjon Kulturelle forskjeller i nonverbal kommunikasjon
  - 阅 14

  Nonverbal kommunikasjon kan sende meldinger som høyt og tydelig som noe sa i verbal kommunikasjon. Gjennom å se på andres nonverbal kommunikasjon kan vi ane om de er lei, liggende, romantisk interessert eller mange andre følelsesmessige tilstander. A

 • Barrierer til effektiv mellommenneskelig kommunikasjon Barrierer til effektiv mellommenneskelig kommunikasjon
  - 阅 11

  Engelsk er et komplekst språk, med mange ord har flere betydninger. Dette øker potensialet for misforståelser og sammenbrudd i kommunikasjon. En måte å se på kommunikasjon barrierer er å dele dem inn i indre og ytre barrierer, eller miljømessige barr