Amopage

Kommersiell Cricket Farming

- Views 3
Advertisement

Kommersiell Cricket Farming


Eksotiske dyr er stadig i popularitet og krever matforsyninger forskjellige fra din gjennomsnittlige katt og hundemat. Kommersiell cricket landbruk har blitt en lukrativ forretning med begrenset oppstartskostnader. Men før du bestemmer deg for å starte en cricket oppdrett bedrift, bør du vurdere flere viktige faktorer, som for eksempel støy og lukt sirisser gjøre.

betraktninger

Før du bestemmer deg for å komme inn i kommersiell cricket oppdrett er det noen ting å ta hensyn til, ifølge nettstedet anapsid.org. Det er en klar lukt til sirisser, hovedsakelig forårsaket av vann retter med vatt i dem som kan samle avføring raskt. Holde kolonien rent og godt vedlikeholdt vil holde lukt til et minimum. Også, med få unntak, sirisser er bråkete og må holdes i et område der de ikke vil skape en forstyrrelse.

Typer Crickets

Det er tre hovedtyper av sirisser, ifølge Byron Thurman nettstedet. Native til Europa og nå Nord-Amerika, hus sirisser er den vanligste mat for rovdyr som spiser insekter. Voksen huset sirisser er lys gul brun i fargen og måle omtrent en tomme lang. Camel sirisser kalles hule sirisser, er brun i fargen og har en pukkel tilbake. Camel sirisser er vanligvis 1 til 1 1/2 inches i lengde og er vingeløse og derfor ikke kvitre. Feltet cricket er svart i fargen og kan være opp til 1 1/4 inches i kroppsstørrelse. De bor blomsterbed og plener og i overgrodde gresskledde områder og er sterkt tiltrukket av lys som ligner på huset cricket.

Oppsett Materials

For å sette opp et høyt utbytte av sirisser i ulike størrelser, er et system med en avtagbar eggleggingen beholder slik at separasjon av egg og voksne ideell, ifølge nettstedet anapsid.org. Du vil trenge ulike størrelse plastbeholdere for avl, fuglefjell og mat. Medium genser bokser fungerer godt for å oppdra beholdere. Bruk noe lett transportable som egget "leiligheter." Andre elementer inkluderer en vanndispenser som en chick kopp tilgjengelig på de fleste fôr eller spesialitet dyrebutikker, plastskureputer eller vatt, flere jar lokk, aluminium mygg screening og en varmepute ( valgfri).

Setup

Bruk en dyp plastoppbevaringsboksen med fire tommer med 4 tommers hull, dekket med myggnetting, skåret i motsatt ende. Vannet dispenser, et plast krukke invertert over et sirkulært trau, er satt opp i den ene enden av den avl beholderen. Egg "leiligheter" er vertikalt inn gjennom avl container og skal nå innen 4 inches av avl beholder toppen. Den vanndispenser trau er fylt med vatt eller plastskuresvamp å suge opp vannet, noe som gjør den tilgjengelig for sirisser uten å drukne dem. Cricket maten er plassert på toppen av egg "leiligheter" i en plast kar som ligner på yoghurt beholdere. En annen lignende plast kar bør som inneholder egglegging medium bør også plasseres på toppen. Crickets trives i 80 til 90 grader Fahrenheit temperaturer, høyere enn gjennomsnittlig hus temperaturer, derfor en varmepute kan legges på lokket av avl beholderen.

Mate

Kommersiell cricket mat kan være kostbare på fôr butikker og ikke alltid tilgjengelig, ifølge anapsid.org nettstedet. Et billigere oppskrift for cricket mat er basert på tørr kattemat. Ta en del kvalitet kalsium, samme som du ville gi et amfibiefly eller reptil, med 10 deler pulverisert skummet melk. Coat kattemat godt med denne blandingen og mate den til gresshopper. Supplement med rå grønnsaker utklipp og alfalfa pellets å balansere ut cricket kosthold. Med tilstrekkelige temperaturer, vann og mat, vil sirisser voldsomt rase.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kommersiell-cricket-farming/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Cricket Farm
  - 阅 0

  Cricket jordbruk er gunstig for folk som eier reptiler, amfibier, eller andre kjæledyr som spiser sirisser, samt for ivrige fiskere som bruker sirisser som agn. Noen mennesker selv har cricket gårder i sine hjem for å avle og selge sirisser til kjæle

 • Hvordan bygge en kommersiell Worm Farm Hvordan bygge en kommersiell Worm Farm
  - 阅 0

  Kommersielle ormen gårder er en type virksomhet som avler og selger ormer for kompostering og agn, eller selger ormen støpte for gjødsel. En virksomhet kan være små eller store som foretrekkes av den enkelte å drive virksomheten, og kan vokse over ti

 • Kommersiell Chicken Farming Kommersiell Chicken Farming
  - 阅 2

  Kommersiell kylling oppdrett tillater bøndene å heve store mengder kyllinger og egg i en lave kostnader, og gir forbrukerne med en tilgjengelig og praktisk produkt. Kommersielle kylling jordbruk praksis tar sikte på å forfølge økonomiske gevinster. H