Amopage

Kokos Vodka drinker

- Views 3
Advertisement

Kokos Vodka drinker


Den naturlige smaken av kokos er litt søt og parene godt med smak av andre frukter i desserter og drikker. I cocktails, formidler kokossmak vodka den tropiske essensen i drinker uten å legge kokos fløte eller melk og utfyller smaker av de andre ingrediensene.

Forfriskende, enkle kombinasjoner

Når det kombineres med ulike fruktjuicer og helles over is i et høyt glass, gjør kokos vodka et kjølig, oppkvikkende cocktail. For en lettversjon av en pina colada, kombinere et skudd eller to av flavored vodka med ananasjuice. Bland den med oransje og tranebær juice og legge en oransje skive for en Calypso Cooler. Substitute ananas juice for de oransje og pynt med en ananas spyd for å lage en Bay Breeze. Hvis du foretrekker musserende cocktails, jazz opp sitron-lime soda og kalk juice med et skudd av kokos vodka og legge en håndfull knust is.

Mock Martini og Cosmos

Bland kokos vodka, triple sec, tranebærjuice og is i en shaker, sil over i et martiniglass og abbor en lime hjul på siden for en karibisk Cosmo. Rote noen kaffir lime blader med sukker i bunnen av en shaker, tilsett et skudd av kokos vodka, lime juice og is, rist og sil over i et sukker-rimmed martini glass for en terte cocktail. En iøynefallende asurblå fargede tahitisk martini er en kombinasjon av kokos vodka, ananasjuice og blå Curacao.

søte Endings

I stedet for en vanlig dessert å avslutte et måltid, prøv en søt kokos vodka drink. Sjokolade elskere kan blande kokos vodka, irsk fløte likør, hvit crème de cacao, fersk fløte og is i en shaker og sil over i et avkjølt glass pyntet med en sjokolade swizzle pinne. For å gjenskape en barndom favoritt, gjør en kokosnøtt push-up cocktail med kokos vodka, vanilje likør og appelsinjuice og strø litt ristet kokos på toppen for ekstra smak. Tyske sjokoladekake fans nyte smaker skapt ved å kombinere irsk fløte, hvit crème de cacao og kokos vodka og servering blandingen i et martiniglass rimmed med en blanding av sukker, kakao og fersk barbert kokos.

Coconut Vodka tips

Oppbevar kokos vodka i fryseren eller kjøleskapet for maksimal smak. Siden det er en av de mer delikat skjær varianter av smakstilsatt vodka, velge andre ingredienser nøye og i begrensede mengder for å unngå overveldende kokos smak. Ved hjelp av sterkt flavored cocktail miksere, som sukret kremen av kokos, vil maskere smaken av vodka.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kokos-vodka-drinker/ "

相关文章!
 • Sorbet & Vodka drinker Sorbet & Vodka drinker
  - 阅 0

  Fordi vodka er relativt luktfri og smakløst, det gir godt for alle slags deilige concoctions. Ved hjelp av vodka i drikke mikser gjør frukt smaker å blomstre uten å bli overmannet av en sterk smak av alkohol. Sorbet er en fin måte å sprite opp den tr

 • Hva er bra Vodka drinker?
  - 阅 0

  Siden vodka er en flott "base" brennevin for drinker, eksperimentering for å bruke den i cocktails er tilnærmet uendelige. For noen er den ultimate vodka drink en rett skytespill fra øverste hylle klasse vodka, slik som Van Gogh, kjølt over isen

 • Grape Juice & Vodka drinker Grape Juice & Vodka drinker
  - 阅 1

  På grunn av sitt lys, subtile smaken, berømt gir vodka seg til et bredt utvalg av cocktailer. Mens lime, tyttebær og appelsiner har en tendens til å være top picks som miksere i juice avdelingen, er druesaft ikke ute av bildet for vodka drinker. Den