Amopage

Kohler Toalett Vil ikke tømme helt

- Views 0
Advertisement

Kohler Toalett Vil ikke tømme helt


Kohler har mer enn 20 toalett modeller, inkludert enkeltrom og to-delt toalett tanker for kommersielle og hjemmebruk. Uavhengig av modell og til tross for selskapets omdømme for kvalitet, kan Kohler toaletter funksjonsfeil, og noen ganger ikke klarer å tømme helt. Mens det kan være et problem med vanntilførselen, kan Kohler toalett deler også blir slitt eller ødelagt. Spar penger ved å feilsøke problemet og erstatte slitte deler uten å måtte ansette en tekniker.

Du trenger

Spyleventil (etter behov)

Klaffventilen (etter behov)

Klaffventilen pakning (etter behov)

Flush kjede (etter behov)

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk toalettet vannforsyning ventil for å sikre at det er helt åpent. Lav vannforsyning vil ikke gi Kohler toalett tank nok vann til å skylle toalettet helt.

2

Jiggle spylehåndtaket. Kohler toaletter bruker en kjede forbundet med en utløserstang for å løfte bunnventilen. Dersom en del av kjeden får mellom ventilen og hull fører til bollen, kan det hindre tanken fra å fylle - og spyling - helt. Jiggling håndtaket kan trekke kjettingen ut fra undersiden av ventilen.

3

Ta av toalett tank lokket og undersøke flush kjeden. Hvis det er for kort, vil det ikke stenge bunnventilen helt. Altfor lenge av en kjede holder klaffventilen fra full åpning. I begge tilfelle vil vannstanden ikke støtter en komplett spyle. Juster kjeden som nødvendig, eller bytt hvis brutt.

4

Undersøk påfyllingsventilen for lekkasjer eller slitte deler. Fylleventilen gjør det mulig for vannet tilbake inn i tanken. En brutt Påfyllingsventilen vil ikke tillate tilstrekkelig vann til et komplett spyle.

5

Sjekk klaffventilen tanken pakning hvis Kohler modellen bruker en. Pakningen vil være direkte mellom toalett og klaffen. En slitt eller revet pakning kan lekke vann inn i ventilen.

Hint

Konsultere Kohler deler brosjyre for å finne tilsvarende del. Modellnummer er oppført under tanklokket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kohler-toalett-vil-ikke-tomme-helt/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse et toalett som ikke tømme Hvordan fikse et toalett som ikke tømme
  - 阅 0

  Et toalett som ikke vil skylle kan bli ikke bare et irritasjonsmoment, men en helsefare. Du definitivt ikke vil avfall hengende rundt, så det er viktig å få toalett rødme igjen så snart det er mulig. Jobben med å sørge for at toalettet er i forskrift

 • Hvordan fikse en Kohler toalett som ikke stopper Fylling Hvordan fikse en Kohler toalett som ikke stopper Fylling
  - 阅 0

  Kohler toaletter tømme ved hjelp av en serie av komponenter som befinner seg inne i tanken av enheten. Håndtaket av toalettet festes til en klaff i bunnen av toalettet tank. Når håndtaket trykkes ned, løfter flapper opp, slippe vann fra toalettet tan

 • Min Toalett vil ikke stoppe Drenering Min Toalett vil ikke stoppe Drenering
  - 阅 0

  Hvis du har et toalett som ikke vil slutte å kjøre eller fortsetter å skylle over og over igjen, så er det fordi vannet i toalettet holder drenering ut. Dette indikerer en slags problem med toalett. Siden høyere vann-nivå og tyngdekraften gjør flush