Amopage

Kognitiv Vs. Affektive Kjennetegn i en begavet barn

- Views 0
Advertisement

Kognitiv Vs. Affektive Kjennetegn i en begavet barn


Begavede barn er kognitivt avanserte og generelt gode resultater over karakternivå på tvers av mange eller alle skolefag. De trives i et utfordrende og hektisk læringsmiljø med jevnaldrende som har lignende evner og interesser. Selv når helt unge, begavede barn har sterke mottakelige kommunikasjonsegenskaper.
Affektive egenskaper refererer til følelser og følelsesmessige reaksjoner. For begavet barn, ikke følelsesmessig utvikling ikke videre i samme tempo som kognitiv læring, og dette ujevnheter i utviklingen kan utgjøre noen utfordringer for barnet.

læring Pace

Begavede barn har kognitive evner til å lære i et raskere tempo. Av den grunn, begavede utdanningsprogrammene generelt dekke mer materiale i løpet av et skoleår, og i mer dybde, i forhold til generelle utdanningsprogram.
Begavede barn har evnen til å konsentrere seg og ofte lære ferdigheter uten så mye praksis.

Behov for Challenge

Begavede barn har et sterkt ønske om å lære og kan bli kjedelig når de ikke føler seg kognitivt utfordret. The Highline School District i Burien, Washington, beskriver ferdighetene til elevene i de ressurssterke programmet: "studenter ... utnytte høyere nivå tenkning ferdigheter som syntese, analyse, kreativitet, slutning, evaluering, tolking og oversettelse."

mottakelig Communication

Begavede barn er ganske observant og lettere merke til og forstå verbale signaler av jevnaldrende og voksne. Tatt i betraktning at bare sju prosent av kommunikasjon er verbal, begavede barn har en fordel av å være i stand til enkelt "lese" nonverbal kommunikasjon. Nonverbal kommunikasjon omfatter ansiktsuttrykk, stemme intonasjon og kroppsspråk.

affektive Utfordringer

En begavet barnets affektive egenskaper er mer sannsynlig å være passende alder. Kognitiv giftedness ikke nødvendigvis korrelerer med eller antyde avansert affektiv utvikling. På grunn av en økt følsomhet, kan begavede barn være mer opprørt av negative kommentarer eller oppfattet avvisning. Begavede barn finner læring morsom og er mindre sannsynlig å slite når man lærer nye konsepter. De kan være perfeksjonistisk, imidlertid, og kan ikke håndtere godt i møte med hindringer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kognitiv-vs-affektive-kjennetegn-i-en-begavet-barn/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper med å ha en begavet barn Fordeler og ulemper med å ha en begavet barn
  - 阅 0

  For den uinnvidde kan foreldre et begavet barn synes som en misunnelsesverdig oppgave. Store komplikasjoner kan følge stort talent og intellekt, og begavede barn ofte sliter på måter som ikke oppleves av deres alder jevnaldrende. Det er av denne grun

 • Kjennetegn på et bortskjemt barn Kjennetegn på et bortskjemt barn
  - 阅 0

  Selv om du ikke har satt ut for å heve et bortskjemt barn, har du kanskje utilsiktet forsterket denne type atferd over tid. En bortskjemt barn vil demonstrere visse egenskaper som tilsier at han ikke har blitt skikkelig sosialisert og har ikke kommet

 • Kjennetegn på fysisk handikappede barn
  - 阅 0

  Det er mange barn som er født med fysiske funksjonshemninger. Men, gjør funksjonshemninger ikke å begrense sine liv eller naturlige talenter hvis de støttes og oppmuntres riktig. Selv om fysisk handikappede barn trenger å tåle visse utfordringer, de