Amopage

Kjøpe en ny bil kontra en gammel bil

- Views 0
Advertisement

Mens en ny bil kan komme med de nyeste og beste innen teknologi, opsjoner og garantier, kan en eldre modell har sine fordeler også. Veie fordeler og ulemper med hver for å ta en beslutning som er mest praktisk for ditt liv og ditt budsjett.

New Car Smell

En ny bil ikke bare lukter godt, bærer det omfattende garantier at mange brukte biler ikke. Dette betyr at hvis det bryter ned kort tid etter at du kjøper den, er du som regel dekket for reparasjonskostnader. Nye biler har også mer avanserte sikkerhetsfunksjoner enn brukte biler, samt nyere teknologi som kan gjøre bilen tryggere og mer behagelig å kjøre.

Tips

Sertifisert pre-eide kjøretøyprogrammer kan tilby mer nybil perks for bruktbil priser.

Advarsel

Noen nye bilen garantier har begrensninger og kan være betinget av visse typer vedlikehold. Les garantien nøye slik at du vet hva som dekkes og hva som ikke er det.

Pris Issues

En ny bil vil koste mer enn en sammenlignbar brukt merke og modell. Det vil også koste mer å forsikre en ny bil enn en eldre, spesielt hvis du finansiering det. Du vil også betale mer i personlige eiendomsskatt hvis du har en ny bil kontra en eldre modell. På den annen side kan en brukt bil koster mer å vedlikeholde, kan være gjenstand for aldersrelaterte reparasjoner og er kanskje ikke så drivstoffgjerrig som en nyere modell.

Tips

Du er mer sannsynlig å få en lavere og mer konkurransedyktig rente på en ny bil lån enn du vil med bruktbil finansiering.

Advarsel

Brukte biler vanligvis ikke kvalifiserer for spesielle finansiering eller cash-back rabatter, som mange nye bilkjøpere bruke som en forskuddsbetaling. Når du kjøper en brukt bil, vil du vanligvis må ha en trade-in eller evnen til å sette penger ned.

Advarsel

Ikke bare se på modellen året av en bruktbil - vurdere kjørelengde, antall tidligere eiere og slitasje-og-tåre på kjøretøyet.

Forhandling

Det er alltid rom for forhandlinger, enten du kjøper ny eller brukt. Forhandlere har vanligvis mer slingringsmonn i prisen på brukte biler enn de gjør på nye. Ikke bare er prisen noe å prute på, men garantivilkår er omsettelige, som er trade-in verdier. Ikke la disse viktige faktorene ut av forhandlingsprosessen.

Tips

Ikke vær redd for å gå bort hvis avtalen ikke oppfyller dine behov.

avskrivninger

En ny bil avskriver minuttet stasjonen den av mye. Hvis du planlegger å kjøre det i mange år, dette er ikke en stor avtale, men hvis du er noen som handler i kjøretøy regelmessig, kan det ikke være den mest kostnadseffektive trekk. Du er sannsynligvis bedre tjent kjøpe en litt brukt bil i første omgang.

Advarsel

Bruke en tjeneste som Carfax å sjekke historien til noen bruktbil du vurderer. Det er også verdt å ha en mekaniker inspisere den for skader, undisclosed reparasjoner eller potensielle røde flagg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kjope-en-ny-bil-kontra-en-gammel-bil/ "

相关文章!
 • Da er det bedre å kjøpe en ny bil enn å reparere en gammel en?
  - 阅 0

  Ronald Montoya, en forbruker råd knytte til Edmunds.com, foreslår å erstatte den gamle bilen med en ny når kostnadene for reparasjoner overstiger verdien av din nåværende bil eller er lik ett års verdt av månedlige utbetalinger. Før du bytter den gam

 • Ulempene kontra fordelene med å kjøpe en brukt bil
  - 阅 0

  Kjøpe en brukt bil er ofte litt mer risikabelt enn å kjøpe en ny bil, men en lavere pris, lavere auto forsikringspremier og redusert forhånd avskrivninger kjerne fordeler. Du vanligvis gjør glipp av garantien, sikkerhet og miljømessige fordeler med e

 • Hvordan kjøpe en brukt bil i California Hvordan kjøpe en brukt bil i California
  - 阅 0

  Nye biler svekke seg så snart du kjører dem av mye. I mange tilfeller kan kjøpe en brukt bil være en bedre verdi. De kan være billigere å forsikre og du vil spare mye penger ved å kjøpe en bil som er enda et par år gammel. Det er viktig å sørge for a