Amopage

Kjøleskapet er ikke opererer i kaldt vær

- Views 0
Advertisement

Kjøleskapet er ikke opererer i kaldt vær


Hvis kjøleskapet er på et sted der temperaturen blir veldig lav i kaldt vær, så det er normalt å se noen problemer oppstår med sin drift. Et kjøleskap er laget for å fungere i et område der romtemperaturen er innenfor en normal leveområde, for eksempel en 70-graders aircondition huset. Noen mennesker velger å sette en ekstra kjøleskap i garasjen, og dette kan føre til feil i apparatet under kaldt vær. Det er et par ting du bør forvente i denne situasjonen.

For kaldt for Cooling

Når temperaturen rundt kjøleskapet begynner å falle under 50 grader kompressoren vil bli lurt til å tro at det ikke trenger å sykle på så ofte eller kjøre så lenge. Dette kan resultere i urettmessig kjøling. Når temperaturen faller, vil mangelen på en kjølesyklus blitt mer av et problem og luften inne i fersk mat rommet og fryser kan stige til nivåer over det trygt område for lagring av lett bedervelige matvarer. Hvis temperaturene virkelig stuper og falle under frysepunktet, vil kompressoren ikke sykle på i det hele tatt, og kjøleskapet vil til slutt bli så kaldt som minusgrader utenfor, noe som kan resultere i fersk mat fryse inne i enheten.

Fryser blir varmere

Mens vann fryser ved 32 grader F., enkelte matvarer ikke. Iskrem og popsicles er familiefavoritter for frys og de krever en lavere temperatur for å forbli i sin solid state. Dette er grunnen til frysere er programmert til å forbli i området rundt null grader F. Når kjøleskapet er i kaldt vær omgivelsene kort avkjølingssyklus eller ikke-eksisterende avkjølingssyklus kan gjøre kjøleskapet til slutt justere til den samme temperatur som luften utenfor slutt. Selv om kjøleskap legger seg ved en temperatur under frysepunktet, kan fryseren fremdeles være ved en høyere temperatur enn det krever og opptining vil skje.

kompressor Breakdown

Den dyreste reparasjon vil du sannsynligvis gjøre til et kjøleskap er en erstatning kompressor. Forbrukerne velger ofte å kjøpe en helt ny enhet i stedet for å bruke penger på reparasjoner. Eiere vil kompressorene å vare så lenge som mulig. Men kaldt vær eksponering kan tykne den oljen som smører kompressorens deler, og kan gjøre det mislykkes lenge før det skal.

forebygging Idea

Hvis du vil bruke et kjøleskap i et eksponert område hvor temperaturen blir for kaldt for normal drift, kan du være i stand til å bruke et hjem rettsmiddel å gjøre kjøleskapet arbeid, i henhold til Mister Fix It nettstedet. Ved hjelp av en 40-watts lyspære montert i en kaffe kan og koblet til en stikkontakt, kan du opprette en varmekilde som vil tvinge kjøleskapet for å ringe for kjøling selv når det blir kaldt ute. Dette vil opprettholde riktig temperatur så lenge utsiden temperaturen ikke synker for lavt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kjoleskapet-er-ikke-opererer-i-kaldt-vaer/ "

相关文章!
 • Hvorfor Maytag kjøleskapet er ikke kjøling
  - 阅 0

  Nedkjøling spiller en viktig rolle i å holde matvarer trygge å konsumere, ifølge US Department of Agriculture. Når kjøleskap mislykkes setter den lett bedervelige matvarer i fare for å bli forurenset med skadelige bakterier, noe som gjør dem usikre å

 • Hvorfor Min Kjøleskapet virker ikke Hvorfor Min Kjøleskapet virker ikke
  - 阅 0

  Kjøleskap bruke et komplekst system av mekaniske deler og kjemikalier for å holde maten på en konstant temperatur, slik at maten skal holde seg frisk mye lenger enn det kunne ved romtemperatur. Fordi dette systemet er så involvert, kan mange deler av

 • Kjøleskapet vil ikke fryse eller Cool Kjøleskapet vil ikke fryse eller Cool
  - 阅 0

  Når kjøleskapet lyset ikke er på, og kjøleskapet er ikke kjøling eller frysing, er det sannsynlig at det er problemer med strøm går til kjøleskapet enhet. Hvis enheten ikke har strøm, andre komponenter i kjøleskap og fryse er defekt eller ikke funger