Amopage

Kirsebærtrær som vokser i Sørøst Texas

- Views 3
Advertisement

Kirsebærtrær som vokser i Sørøst Texas


Mens mange varianter av frukttrær krever varme temperaturer og kan trives i Texas landskapet, kirsebærtrær foretrekker kjøligere temperaturer. Varmere klima gir sjelden nok kalde dager for mange typer kirsebærtrær for å sette frukt. Noen varianter av kirsebærtrær tolerere kortere vintre enn andre, noe som gjør dem bedre egnet for den sørøstlige delen av Texas.

betraktninger

Den viktigste faktoren i å plante kirsebærtrær i Texas er deres evne til å produsere frukt i varmt klima. Sørøst Texas inkluderer USDA klimasoner 8 og 9. Mens kirsebærtrær plantet i disse sonene kan ikke oppleve konsekvent fruiting eller blomstringen, de vanligvis produserer noen blomster og kirsebær hvert år. Plante trær i et lavtliggende område som samler kjølig natten luften vil oppmuntre blomstrende og fruiting. Legge til kompost og mulch til sandholdig jord i denne regionen vil bidra til å berike jorda og forbedre vekst og helse kirsebærtrær.

søt Variety

Lapin (P. avium) er et utvalg av søte kirsebær tre som vokser i USDA anlegget hardførhet soner 4 til 8. Det tåler et bredt spekter av jordtyper og vokser til en moden høyde rundt 20 fot høy. Denne variasjonen i treet blomstrer i midten av april, og sett frukt som er klar til å høste nær midten av juli. Det krever full sol og tåler moderat vind uten støtte.

Sour Variety

Montmorency (P. cerasus) er et utvalg av kirsebær som er egnet for dyrking i USDA anlegget hardførhet soner 4 til 8. Det er en standard størrelse treet som vokser til en gjennomsnittlig størrelse på 20 fot. Montmorency begynner å produsere frukt i løpet av tre til fem år, og tåler et bredt utvalg av jordtyper. Blomstene vises i begynnelsen av mai og kirsebær er klar til å høste rundt den første delen av juli.

Ornamental Cherry

I motsetning til kirsebærtrær dyrkes for sine spiselige frukter, den japanske blomstrende kirsebærtreet (P. x yedoensis) er en type dekorativ treet som kan friske og forsterke en Texas landskapet. Denne variasjonen i treet vokser i en rekke av jord, men foretrekker litt rik, godt drenert medier. Den vokser opp til 50 fot høy og trives i USDA anlegget hardførhet soner 5 til 8. Bright sollys stimulerer dannelsen av masser av hvite-rosa blomster tidlig på våren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kirsebaertraer-som-vokser-i-sorost-texas/ "

相关文章!
 • Har kirsebærtrær trenger en pollinator? Har kirsebærtrær trenger en pollinator?
  - 阅 2

  Når horticulturists snakke om kirsebærtrær som produserer frukt, diskusjonen innebærer alltid pollinering av våren blomster. Uten insekt pollinering, fruktene klarer å utvikle. Avhengig av typen av kirsebær treet, kan forskjellige trær være nødvendig

 • I Hva States Do kirsebærtrær vokser? I Hva States Do kirsebærtrær vokser?
  - 阅 1

  Flere arter av kirsebærtrær hailing fra Rose familien vokser vilt over hele USA. Deres serier omfatter mange stater, som dekker ulike store deler av landet. Disse kirsebærtrær alle produsere en frukt som kalles en steinfrukt, med en stein-aktig kjern

 • Hvordan Grow kirsebærtrær i Texas Hvordan Grow kirsebærtrær i Texas
  - 阅 4

  Økende et kirsebærtre i tørre Texas klima kan virke som en utfordrende prestasjon for enhver gartner. Imidlertid har kirsebær vært, og fortsetter å være, med hell dyrkes i Texas. En håndfull av kirsebær tre varianter er innfødt til Texas og vokse spe