Amopage

Kansas Piercing Laws

- Views 0
Advertisement

Kansas Piercing Laws


Piercing har eksistert i mange år, og siden 1990-tallet sin popularitet har økt jevnt og trutt. Tilstanden av Kansas definerer piercing som "punktering av huden ved hjelp av nåler for å sette inn avtagbar smykker." Men gjør øre piercing ikke apply.The Kansas Board of Cosmetology har strenge krav som regulerer hvem som kan og ikke kan fungere som en kropp piercer. Som i 2010, ikke Kansas ikke har alderskrav for personer som ønsker en piercing.

Opplæring

Body piercing regelverk er satt av Kansas styret i kosmetikk. En piercing treningsprogram bør omfatte studier av teori og hands-on praktisk erfaring. Et minimum av 600 timer med trening er nødvendig, og studenten må emnet 50 piercing prosedyrer på egen hånd.

Studenter som velger å jobbe som lærling for å oppfylle deres krav til opplæring må fullføre 1200 timer med studier og 50 solo piercing prosedyrer. En student må fullføre fem piercinger for hver av de følgende kroppsdeler: ører, nese, tunge, brystvortene, øyenbryn, navler og labrets.

Licensing

Enkeltpersoner kan søke om en piercing lisens etter å ha fullført den nødvendige opplæring. Kansas krever en skriftlig eksamen for å få lisens.

Søkere må være 18 år gammel og trenger å sende inn bevis på deres alder. Studentene må også gi en kopi av deres high school diplom eller GED, en offisiell karakterutskrift som sier de har fullført en godkjent opplæringsprogram og betalt for tilknyttede avgifter.

En midlertidig lisens kan utstedes til en søker som har vist tilstrekkelig kunnskap om sin handel. Denne lisensen tillater ham å lovlig arbeide til neste planlagte lisens eksamen.

Kansas Piercing Laws


Piercing utstyr

Enhver virksomhet som tilbyr piercinger må være lisensiert av Kansas styret i kosmetikk. Før motta en lisens, må anlegget kontrolleres av en utpekt tjenestemann. En etablering lisens er nødvendig sammen med individuelle utøveren lisenser.

Hver lisensiert kroppen piercer medansvar for å opprettholde hygienekrav og et brudd på disse standardene vil resultere i et sitat mot alle de konsesjoner i etableringen.

Facility lisenser kan ikke overføres til nye steder eller eiere. Alle lisenser må være synlig vises til enhver tid.

Renovasjons Krav

Kansas Board of Cosmetology er ansvarlig for å definere hygiene standarder. Staten lover krever at anlegget og dets innhold forblir rene og i god stand, at alle blod søl skal rengjøres med et sykehus klasse desinfiserende, og at tilstrekkelig belysning og ventilasjon.

Overflater som finnes i steriliserings og behandlingsområder må være laget av ikke-porøst og glatt materiale. Etableringen må ha rennende varmt og kaldt vann tilgjengelig for ansatte som er atskilt fra kunde toalettene.

Alle toalettene må være i god stand og holdes rene.

Piercing er pålagt å ta plass i et rom som er atskilt fra andre forretningstjenester. I tillegg er dyr ikke tillatt i kroppen piercing fasiliteter og en nonsmoking delen må gis til kunder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kansas-piercing-laws/ "

相关文章!
 • New Jersey Tattoo & Piercing Laws New Jersey Tattoo & Piercing Laws
  - 阅 0

  New Jersey har spesifikke lover om tatovering og piercing for både kunder og personer som utfører tjenesten. For eksempel, kan ingen få en tatovering eller piercing på hud som har en infeksjon, arrvev, utslett eller koker. En person som arbeider i en

 • Kansas bruktbil Laws Kansas bruktbil Laws
  - 阅 0

  Flere lover gi regress, kompensasjon og beskyttelse for kjøpere av brukte biler i Kansas som får mindre enn selgeren lovet. Disse lovene dekker en rekke kjøretøy, inkludert fritidskjøretøy, båter, lastebiler og biler. Noen av lovene er føderale forsk

 • Kansas Neighbor Laws Kansas Neighbor Laws
  - 阅 0

  Å ha en nabo i Kansas kan påvirke livet ditt til det bedre eller til det verre, avhengig av hvilken type nabo du ende opp med. I noen tilfeller trenger beboerne ikke engang kjenner sine naboer, men i andre tilfeller er de vanskelig å unngå på grunn a