Amopage

Kan Tørket egg nudler utløpe?

- Views 0
Advertisement

Kan Tørket egg nudler utløpe?


Tørket egg nudler er en enkel mat med bare noen få ingredienser - mel, egg, vann og salt. Som de fleste korn-baserte matvarer, de vare lenge i lagring. Selv om de ikke er sannsynlig å ødelegge hvis du lagrer dem på riktig måte, kvaliteten og smaken forringes over tid. Når du er i tvil, kaste dem ut.

Kvalitet

De fleste produsenter plassere en "bruk-by" dato på poser med egg nudler. Fordi egg nudler er lav i protein og lite fett, de sjelden ødelegge, men de kan miste smak eller kvalitet. Den holdbarhetsdato angir dato for å bruke dem ved for den beste kvaliteten. Egg nudler kan brukes i minst ett til to år etter denne dato, selv om de kanskje ikke smaker så godt.

Oppbevaring

Hvor lenge eggnudler siste avhenger nesten helt på dine lagringsmetoder. Hvis lagret i en varm pantry, vil de miste kvalitet raskt. Lagre dem på et mørkt, kjølig sted og de vil vare lenge. Når det gjelder oppbevaring av mat, fiendene er lys og oksygen. Hvis du kan fjerne disse to komponentene, mat varer mye lenger. Hvis du lagrer eggnudler uåpnet i sine poser inne tinn beholdere med oksygen absorber pakker i bokser, de kan vare opp til 30 år.

Sikkerhet

Selv om egg nudler normalt kan lagres trygt i lange perioder, kan visse vilkår gjøre dem usikre. Hvis egg nudler har vært utsatt for fukt, kan de utvikle mugg. Hvis du bor i et fuktig klima, vil de ikke vare så lenge. Kast alle egg nudler som er misfarget eller har en off-smak eller lukt. Når det gjelder mattrygghet, er det bedre å feile på siden av forsiktighet.

Bruk

Lav i natrium og fett, tørkede egg nudler er en god kilde til karbohydrater. Legg dem til kylling noodle soup eller rør dem inn i kremet gryteretter. Egg nudler danne utgangspunkt for tradisjonelle solide retter som biff stroganoff, kylling paprika og biff Burgund. Stek dem i kokende vann til de er møre og avløp før servering. Når tørkede egg nudler har blitt kokt, må de oppbevares i kjøleskap og brukes innen to dager. Oppbevar ferske egg nudler i kjøleskapet og bruke dem ved å selge datoen på pakken - vanligvis et par uker. Du kan også fryse ferske nudler for lengre lagring.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-torket-egg-nudler-utlope/ "

相关文章!
 • Hvordan få tørket Egg Off Your Carpet Hvordan få tørket Egg Off Your Carpet
  - 阅 0

  Organiske flekker er vanskelig å fjerne fra tekstiler. Suksess avhenger ofte på å få til arbeid løfte flekken så snart som mulig. Når egg, en organisk substans fulle av proteiner, har tørket på et teppe eller et tykt, fiberholdig matte som skal holde

 • Hvor lenge kan Skabb Eggs Live? Hvor lenge kan Skabb Eggs Live?
  - 阅 2

  Når et menneske kontrakter skabb "human klø" midd, kan han bli infisert på ubestemt tid så lenge tilstanden går ubehandlet. Egget syklus av en kvinnelig skabb midd er veldig kort i forhold til hennes generelle livssyklusen. Skabb egg bare eksist

 • Hvordan Clean Tørket Egg Off Vinyl Siding Hvordan Clean Tørket Egg Off Vinyl Siding
  - 阅 0

  Tørket egg blir vanligvis et problem med vinyl ytterkledning når huset ditt er blitt egget av rampete barn. Selv om dette kan virke ufarlig, tørker egget raskt på ytterkledning, noe som gjør det svært vanskelig å fjerne. Når ikke renset raskt og effe