Amopage

Kan Sony Reader Ta Kindle bøker?

- Views 0
Advertisement

Kan Sony Reader Ta Kindle bøker?


Sony Reader og Amazon Kindle er to forskjellige elektroniske ebook leser enheter som støtter e-bok formater. Fordi Sony Reader og Amazon Kindle ikke ble utviklet av samme produsent, deres spesifikasjoner forskjellig. Bare to formater støttes på begge enhetene, selv om hver kan henholdsvis lese flere formater.

Sony Reader

Sony Reader er en e-bok leser enhet produsert av Sony og først introdusert i 2006. Siden da har det vært 10 modeller av Sony Readers og per august 2011, er den nyeste modellen PRS-T1 med Wi-Fi . Denne enheten har 2 GB lagringsplass og kan holde opp til 1200 e-bøker, avhengig av formatet. Sony Reader har også en Reader Store, hvor e-bøker kan kjøpes og lastes ned til enheten.

Sony Reader formater

PRS-T1 Sony Reader støtter EPUB, PDF og TXT eBok formater. EPUB-formatet, en forkortelse for elektronisk publisering, er en fri og åpen kildekode e-bok standard og er den offisielle standard av International Digital Publishing Forum. PDF-filer ble utviklet av Adobe og TXT-filer er ren tekst. Sony Reader støtter ikke noen andre e-bok formater. Tidligere versjoner av Sony Reader støttet Microsoft Word, RTF og BBeB (Broadband eBook) formater.

Kindle formater

Amazon Kindle er en e-bok-leser som Sony Reader, men det ble utviklet av Amazon. Den kan lagre opptil 1400 e-bøker, og har 2 GB lagringsplass, samt gratis Amazon Cloud lagring. Kindle e-bok formater inkluderer AZW (Amazon Word), TXT, PDF, ubeskyttet MOBI og innfødte PRC. De konverterte formater Kindle støtter er HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG og BMP. Kindle støtter ikke EPUB-format på utgivelsestidspunktet.

PDF og TXT

De eneste to formater som støttes av Sony Reader og tenne er PDF og TXT. Programvaren kan brukes til å konvertere noen MOBI, AZW eller PRC-filer. Hvis disse e-bøkene er DRM - Digital Rights Management - beskyttet, da e-bok kan ikke konverteres. Kun ubeskyttede MOBI filer kan konverteres ved hjelp av programvare, for eksempel Calibre, Auto Kindle eBok omformer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-sony-reader-ta-kindle-boker/ "

相关文章!
 • Kan du lese en Kindle bok på en iPhone? Kan du lese en Kindle bok på en iPhone?
  - 阅 0

  Mens de fleste Kindle brukere måtte betale full pris for sine Kindle e-lesere, iPhone-brukere har mulighet til å lese Kindle bøker på sin iPhone uten kjøp av Kindle-enheten. Med nedlasting av Kindle for iPhone app, får du tilgang til det store utvalg

 • Hvor lenge kan du holde en Kindle bok?
  - 阅 0

  Kindle kan virke for noen mennesker å være noe ut av science fiction, eller "Jetsons". Her er en enhet som lar deg lese avisen eller bøker hvor du går. Kindle kobler seg til Internett for å laste ned tekst til skjermen - fra kvartals magasiner t

 • Hvor mange ganger kan du laste ned Kindle bok?
  - 阅 0

  E-bøker blir mediet for valget for ivrige lesere. Minst, det er det det virker som. I 2010, salg av e-bøker for Amazon Kindle e-reader enhet gikk salget av fysiske paperbacks. Mens debatten kan rase over fordelene ved elektroniske bøker, de har en fo