Amopage

Kan Min bankkonto i Texas bli beslaglagt for bil repossession?

- Views 0
Advertisement

Når du finansiere en bil kjøp, beholder utlåner pant i bilen. Unnlate å foreta betalinger per låneavtalen kan resultere i at utlåner repossessing bilen. Når bilen er overtatt, er det vanligvis solgt på auksjon. Hvis det er en forskjell mellom hva du skylder, og det beløpet som bilen solgt, kan långiver forsøke å gjenopprette balansen fra deg. I noen tilfeller kan dette føre til at bankkontoen blir beslaglagt.

Overtagelse av kjøretøy

Når du ikke klarer å foreta rettidig betaling på billån, kan utlåner leie noen til å fysisk ta tilbake bilen din, med mindre du samtykker til å returnere det frivillig eller betale utlåner det du skylder. Vanligvis trenger du ikke å bli gitt varsel om at bilen kommer til å bli overtatt. Repossessors er ikke tillatt å bryte freden under prosessen med å ta bilen, og du har rett til noen personlige eiendeler som kan være inne eller på bilen, hvis det ikke har vært festet til kjøretøyet.

Post-repossession merknader

Når bilen din har blitt overtatt, skal långiveren gi deg bestemte merknader. Den første varsel, vanligvis sendes innen dager og før bilen blir solgt på auksjon, har du rett til å innfri lånet ved å bringe utbetalingene oppdatert og betale eventuelle inkasso og repossession avgifter. Skulle du valgte å ikke innfri lånet, utlåner neste sender deg en melding om salg som viser dato og sted for auksjonen hvor bilen skal selges. Hvis bilen selger, utlåner til slutt sender du en post-salg varsel som viser beløpet som det selges og eventuelle gjenværende saldo på grunn, også kalt en mangel.

mangel Balance

Når repossessed kjøretøy er solgt på auksjon, gjelder utlåner salget beløp til lånesaldo. En mangel balanse resultat når du skylder utlåner mer enn den tjent inn fra auksjonen salg. Her har utlåner valg: Det kan skrive-off balansen eller forsøke å hente den fra deg. Hvis utlåner bestemmer seg for å forfølge gjelden, inkassoforetak er sannsynligvis det første alternativet. Samlere ringer deg og også sende meldinger i posten. Hvis denne ruten mislykkes, kan långiver sende inn en sak mot deg i sivil domstol og søke en dom for det beløpet du skylder.

sivil dom

En dom er en bestilling av retten som sier du skylder en fest en viss sum penger. For å få en dom, må långiver sende inn en sak og gi deg varsel. Du kan utfordre dress i retten hvis du mener drakten er feilaktige. Men hvis du ikke klarer å svare, en standard dom i mengden søkt vanligvis resultater. Texas lover tillater for gjennomføring av dommer fra andre stater. Dette betyr at hvis du ble saksøkt for en mangel balanse i en annen stat, vil Texas håndheve dommen som om det var fra en Texas domstol. Når en dom er arkivert i fylket ditt, kan en sheriff stedfortreder, bevæpnet med en stevning i garnishment, gripe dine bankkontoer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-min-bankkonto-i-texas-bli-beslaglagt-for-bil-repossession/ "

相关文章!
 • Kan min bankkonto fryses ved en innkrevingssentral hvis to mennesker er på konto?
  - 阅 1

  Når en person skylder penger til en kreditor og nekter å betale etter gjentatte forespørsler om betaling, kan kreditor ta debitor til retten. Dersom kreditor vinner sine saker, vil dommeren høre saken sannsynligvis gi ham skader, kalt en sivil dom. N

 • Kan en gjeld Collector Grip Min bankkonto i New York?
  - 阅 2

  Når gjelden samlere ringer deg dag og natt, krevende penger som du ikke har, er det lett å bli skremt, spesielt hvis de truer med å gripe dine eiendeler for å betale ned gjeld. Mens få økonomi i orden bør være en topp prioritet, krever New York lov g

 • Kan min lønn bli Garnished for min manns gjeld? Kan min lønn bli Garnished for min manns gjeld?
  - 阅 0

  Ektefellens kreditorer kan være i stand til å pynte din lønn i noen tilfeller. Dette avhenger av flere faktorer, inkludert statlige loven, den type gjeld involvert og hvor mye du tjener. Med de fleste gjeld, har kreditor for å gå til retten og sikre