Amopage

Kan Konkurs påvirke min CPA Status?

- Views 0
Advertisement

Selv om konkurs er en siste utvei, kan det gi lindring fra kreditor samtaler og brev når du finner det rett og slett ingen annen måte å håndtere gjelden. Konkurs forblir på kreditt rapporten i opptil 10 år, og kan påvirke din evne til å ta opp et billån, få et hjem boliglån og få kredittkort. Hvis du er en autorisert regnskapsfører, kan du bekymre deg for at filing konkurs kan også påvirke din profesjonelle status. Men innlevering konkurs påvirker ikke din CPA lisens.

lisens

CPA lisensstatusen er regulert på statlig nivå - hver stat stiller krav til å innhente CPA lisens og opprettholde et godt omdømme som en CPA. Selv om visse faktorer, som for eksempel bedrageri, kan føre til at staten til å suspendere eller tilbakekalle CPA lisens, kan din personlige økonomi ikke påvirke din lisensstatus. Registreringssystem for konkurs beskyttelse vil ikke føre til at du mister din CPA lisens. Dessuten kan staten ikke nekte deg en CPA lisens utelukkende fordi du filen konkurs.

Holde jobb

Hvis du jobber for et regnskapskontor eller annen arbeidsgiver som en CPA, kan du bekymre deg for at du vil miste jobben hvis du filen for konkurs beskyttelse. Imidlertid kan din arbeidsgiver ikke brann du utelukkende på grunnlag av konkurs innlevering. Det kan heller ikke nekte deg en kampanje eller en høyning på grunn av konkurs. En arbeidsgiver kan ikke nekte å ansette deg på grunn av konkurs; men hvis en potensiell arbeidsgiver får vite om konkurs, det kan rett og slett velge en annen grunn til å velge en annen kandidat, slik som erfaring eller arbeid historie, for å unngå brudd på anti-diskrimineringslover.

Public Record

Selv om du ikke kan lovlig miste CPA lisens eller jobben på grunn av en konkurs innlevering, er konkurs anses offentlig registrering. Dette betyr at en nåværende eller potensielle kunden kan vise konkurs innlevering til enhver tid. Ingen bestemmelser eller lov hindrer en klient fra å nekte å ansette eller fortsette å arbeide med deg basert på din konkurs innlevering.

betraktninger

I noen tilfeller kan konkurs ha gunstige effekter på ytelse som en CPA. Etter at du har arkivert for konkurs, vil kreditorer stoppe å ringe og sende deg brev, noe som kan bidra til å redusere stressnivået. Hvis du fil for kapittel 7 beskyttelse, vil du ikke lenger være ansvarlig for de fleste gjeld etter konkurs utslipp. Under kapittel 13, vil du inngå en betalingsordning som gjør at du kan bidra med en overkommelig beløp til din gjeld. I begge tilfeller har fornyet kontroll over din økonomi kan hjelpe deg å sove bedre, og kan eliminere manglende fokus på grunn av stadige økonomiske bekymringer. Dette kan hjelpe deg å fokusere på CPA-oppgaver, slik at du kan yte bedre service til din arbeidsgiver eller klienter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-konkurs-pavirke-min-cpa-status/ "

相关文章!
 • Kan kjæresten min Konkurs påvirke min økonomi? Kan kjæresten min Konkurs påvirke min økonomi?
  - 阅 0

  Hvis du er i et forhold med en person med skadet kreditt på grunn av en tidligere eller ventende konkurs, kan din økonomi og kreditt påvirkes. Avhengig av din økonomiske engasjement med mannen og dine fremtidige planer sammen, du kan eller ikke kan m

 • Hvordan Konkurs påvirke min Series 7 lisens? Hvordan Konkurs påvirke min Series 7 lisens?
  - 阅 3

  Noen som ønsker å selge verdipapirer i USA må passere Series 7 verdipapirer eksamen administreres av Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), tidligere National Association of Securities Dealers (NASD). De som passerer denne eksamen er kvalif

 • Vil Min Konkurs påvirke min forlovede Hvis vi gifter oss? Vil Min Konkurs påvirke min forlovede Hvis vi gifter oss?
  - 阅 0

  Gifte hjelp starter et nytt liv sammen med ektefellen din. Men hvis du har tonnevis med gjeld, og har innlevert eller vurderer registreringssystem for konkurs, du er også bringe en økonomisk byrde inn i ekteskapet som din forlovede bør gjøres oppmerk