Amopage

Kan jeg trekke beløpet brukt til å reise til arbeid fra min skatt?

- Views 0
Advertisement

Kan jeg trekke beløpet brukt til å reise til arbeid fra min skatt?


Skattetrekk er kostnader som regjeringen gjør skattyterne å trekke fra skattbar inntekt. Skattefradrag kan potensielt spare hundrevis eller tusenvis av dollar på skatt, og kan resultere i betydelig refusjon. Internal Revenue Service (IRS) tilbyr flere skattefradrag knyttet til reiser i jobben, men ikke alle kostnader knyttet til en jobb er fradragsberettiget.

normal Pendling

Normale pendlerkostnader som måtte påløpe som reiser fra hjemmet til en arbeidsplass og tilbake, som for eksempel kostnadene for bensin, busser, tog eller andre former for offentlig transport, er ikke fradragsberettiget. Ifølge Bankrate, spiller det ingen rolle hvor langt du er fra en arbeidsplass eller hvis du arbeider under pendle, for eksempel på et tog eller buss, personlige pendlerkostnader er ikke fradragsberettiget. Mange arbeidstakere foretrekker å leve i bysentra å være nærmere arbeidsplasser og ansiktet kortere pendle ganger og lavere pendlerutgifter.

spesielle omstendigheter

Kostnaden for pendling til jobb kan være fradragsberettiget i spesielle tilfeller. Ifølge skattemyndighetene, transportkostnader i forbindelse med reiser fra en arbeidsplass til en annen mens du er borte fra hjemmet er fradragsberettiget. For eksempel, hvis du ta en buss fra et kontor til et annet kontor på den andre siden av byen, ville kostnadene være fradragsberettiget. Skattemyndighetene sier også at hvis du har et hjemmekontor som er din primære arbeidsplass, kostnaden for å reise til andre steder forbundet med din arbeidssituasjon er fradragsberettiget. I tillegg er kostnadene for pendling til en midlertidig arbeidsplass som er utenfor metroområde hvor du bor og arbeider er fradragsberettiget.

Andre reiseutgifter

Forretningsreiseutgifter er kostnader knyttet til reise som kreves av jobben din og er fradragsberettiget. For eksempel, hvis du har til å kjøre bil eller fly til en annen by og overnatte på grunn av jobben, vil kostnadene ved er fradragsberettiget. Skattemyndighetene sier også, "hvis du bruker bilen i jobben din eller bedrift, og du bare bruker den for det formålet, kan du trekke fra hele kostnaden for drift."

Statlige Pendling Kostnader

Skatte lover varierer fra en tilstand til en annen, og i noen tilfeller, kostnader knyttet til pendling kan være fradragsberettiget for statlige avgifter. For eksempel, Massachusetts Department of Revenue kan pendlere å trekke fra kostnadene for pendler bompenger og transitt går fra deres tilstand inntektsskatt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-trekke-belopet-brukt-til-a-reise-til-arbeid-fra-min-skatt/ "

相关文章!
 • Kan jeg trekke en bidrag til ASPCA fra min skatt?
  - 阅 4

  The American Society for å forhindre grusomhet mot dyr, eller ASPCA, bruker penger fra donasjoner for en rekke oppgaver knyttet til dyrevelferd, fra direkte omsorg i Dyrevern til lobbyvirksomhet for å passere dyrevelferdslover. Som en 501 (c) (3) org

 • Hvordan kan jeg trekke tilbake invitasjonen til noen fra en BBM Conference?
  - 阅 0

  Uninvite noen fra en Blackberry Messenger-konferansen, også kjent som en BBM-konferansen, for å hindre ham fra å lese meldinger du og andre medlemmer av konferansen sende til hverandre, samt å hindre ham fra å gjøre fremtidige bidrag til konferansen.

 • Hvordan kan jeg overføre gavekortet Balance til PayPal-kontoen min? Hvordan kan jeg overføre gavekortet Balance til PayPal-kontoen min?
  - 阅 0

  Kredittkort-type gavekort er allsidig og enkel å bruke, men ikke idiotsikker eller problemet gratis. Det er noen steder, som mye av eBay, som foretrekker betaling via Paypal. Selv om du kan være i stand til å overtale noen selgere som bruker Paypal t