Amopage

Kan jeg ta penger ut av mitt 401k å kjøpe et hus?

- Views 0
Advertisement

Kan jeg ta penger ut av mitt 401k å kjøpe et hus?


Internal Revenue Service (IRS) gjør første gang hjemme kjøpere til å ta penger ut av sine 401 (k) kontoer å bruke som en forskuddsbetaling for en bolig. Men mens disse uttak er lovlig, selskapets planer er ikke nødvendig å tillate ansatte å gjøre slike uttak. I tillegg, avhengig av hvor plan deltakerne få tilgang til midlene, kan de måtte betale betydelige skatt straffer for å bruke de 401 (k) midler.

401 (k) Lån

Personer som kan ta opp lån fra en 401 (k) plan, må gjøre dette i stedet for å gjøre et uttak. Skattemyndighetene kan bare enkeltpersoner til å gjøre uttak dersom lån er tilgjengelig i en plan eller om de allerede har lånt den maksimale at deres plan tillater. Disse 401 (k) lån er ikke skattepliktig hendelser fordi planen deltaker betaler tilbake beløpet av lånet gjennom før skatt bidrag. Renten som betales på en 401 (k) lån går inn i låntakers egen 401 (k) konto og ikke til en tredjepart. Men kan noen mennesker ikke har råd til å gjøre store månedlige utbetalinger som gjør 401 (k) Lån en lite attraktiv alternativ for noen.

401 (k) Lånerestriksjoner

Som i 2010, gir skattemyndighetene enkeltpersoner til å trekke det minste av 50 prosent av sin egen 401 (k) balanse eller $ 50.000 for bruk som en forskuddsbetaling på en første gang hjemme kjøpet. Opptjente balanserer er midler i en 401 (k) konto som faktisk tilhører den ansatte på tidspunktet for tilbaketrekning. Den enkeltes egne bidrag er innvunnet umiddelbart, men egenandelen er ikke alltid opptjent på tidspunktet for bidraget. Planer variere, men noen egenandelen bare er innvunnet etter 12 måneder eller mer.

Skatt

En 401 (k) er en skatte-utsatt avgang konto, og enkeltpersoner som gjør tidlig uttak fra disse kontoene, inkludert uttak til å gjøre en første gang hjemme kjøp, må betale 10 prosent skatt straffen. Premature uttak er definert som de laget av personer under 59-1 / 2 eller plan deltakerne som har hatt den utgjør mindre enn fem år. I tillegg må planen vaktmester holde tilbake 20 prosent av uttaksbeløpet for å dekke skatt selv om skattemyndighetene kan justere dette beløpet på skatt tid.

Misforståelse

Noen mennesker tror at du kan gjøre straff-fri uttak fra 401 (k) kontoer til å kjøpe en første gang hjemme. I virkeligheten, kan du bare gjøre slike uttak fra Roth Individuell pensjonering kontoer og ikke 401 (k) kontoer eller andre typer IRAS. Roth kontoer er finansiert med beskattet inntekt, slik at uttakene er ikke gjenstand for inntektsskatt, og skattemyndighetene fraskriver 10 prosent straff. Et individ kan ikke ta ut mer enn $ 10 000 fra en Roth, tax-free, innenfor en enkelt inntektsår.

Fremmes av Zergnet

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-ta-penger-ut-av-mitt-401k-a-kjope-et-hus/ "

相关文章!
 • Kan jeg ta penger ut av mitt 401k i en alder av 55? Kan jeg ta penger ut av mitt 401k i en alder av 55?
  - 阅 0

  401k planer er en felles mekanisme for finansiering pensjonering. Disse planene er administrert av en arbeidsgiver, som matcher noen andel av en medarbeiders bidrag til planen. Fordi planene er ment å finansiere pensjonisttilværelsen og motta fortrin

 • Kan jeg ta penger ut av mitt IRA tidlig? Kan jeg ta penger ut av mitt IRA tidlig?
  - 阅 0

  kontoinnehavere IRA kan begynne å trekke penger starter i en alder av 59 1/2 uten straff. Det er omstendighetene rundt tilbaketrekking som kan påberope seg en 10 prosent straff hvis uttak er gjort feil. Hver investor bør vite og forstå koden før tidl

 • Hvor mange ganger i året Kan jeg ta penger ut av mitt IRA for skolen? Hvor mange ganger i året Kan jeg ta penger ut av mitt IRA for skolen?
  - 阅 0

  Du kan ta penger ut av IRA for skolen bare et visst antall ganger per år. Finn ut hvor mange ganger du kan ta penger ut av IRA for skole per år med hjelp fra en profesjonell foredragsholder og radio personlighet i denne gratis videoklipp.