Amopage

Kan jeg slippe en Funnet førerkort i Mail?

- Views 0
Advertisement

Siden førerkort har eierens adresse på den, kan det være fristende å gjøre en god gjerning og sende en funnet lisens til eieren. Men det er grunner til at å gi lisens til politiet er en bedre idé.

Statlige Mistet lisensforskriften

Når en person mister førerkortet, må han møte personlig på staten Department of Motor Vehicles å få en ny og betale et gebyr. Som det er ulovlig å kjøre uten gyldig førerkort, vil de fleste mennesker har erstattet en tapt førerkort i løpet av få dager merke sine tap.

Statlige License tyveri forskrift

Noen stater, som Texas, krever en person som har hatt sin lisens stjålet eller brukt til svindel å rapportere tyveriet til politiet. En lisens som du har funnet kan ikke bare gå tapt, men kan ha blitt stjålet og brukt til kriminelle formål.

Late lisenser i Police

Den beste handling er å ta en funnet førerkort til din lokale politistasjon. Politiet kan finne eieren for deg og også sørge for at lisensen ikke har vært brukt til kriminelle formål.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-slippe-en-funnet-forerkort-i-mail/ "

相关文章!
 • Hvorfor kan jeg ikke åpne vedlegg fra Yahoo Mail på mobilen min? Hvorfor kan jeg ikke åpne vedlegg fra Yahoo Mail på mobilen min?
  - 阅 2

  En unnlatelse av å kunne åpne e-postvedlegg mens du bruker Yahoo Mail-programmet på mobiltelefonen kan skyldes en av flere saker, hvorav de fleste kan lett fast. Selv om de fleste mobiltelefoner støtter e-postprogrammer fra en rekke tredjepartsklient

 • Hvordan kan jeg slippe min Gift navn Hvis jeg er enke? Hvordan kan jeg slippe min Gift navn Hvis jeg er enke?
  - 阅 0

  Å miste din ektefelle er møysommelig nok. Du ønsker ikke å ha problemer skiftende tilbake til pikenavn. Det er mange grunner til at du kanskje ønsker å slippe gift navn etter å ha blitt enke, men det må være legalisert. For å endre navnet ditt, vil d

 • Hvordan kan jeg få en internasjonalt førerkort i Hong Kong du? Hvordan kan jeg få en internasjonalt førerkort i Hong Kong du?
  - 阅 0

  En internasjonal kjøretillatelse (IDP), ofte feilaktig referert til som en internasjonalt førerkort, tillater innehaveren å kjøre i land og steder som er skissert i Genèvekonvensjonene. Sjåfører i Hong Kong spesielt bør merke seg at Macao og Kina ikk