Amopage

Kan jeg slette Console filer Etter Defragmentering?

- Views 0
Advertisement

Flere kontrollpaneler i Windows har egendefinerbare innstillinger, for eksempel muligheten til å vise eller skjule deler av informasjon. Windows lagrer disse alternativene i konsoll-filer. Hver kontrollpanel som bruker konsollen filer inneholder muligheten til å slette alle konsoll-filer. I tidligere versjoner av Windows, muligheten dukket opp i defragmenteringsverktøy, noe som gjør det feil synes som om filene er direkte relatert til prosessen med defragmentering, når det faktisk kan du slette dem når som helst for å nullstille dine konsollinnstillinger og fri noen stasjon rom.

Slette Console filer

I tidligere versjoner av Windows, for eksempel Windows XP, muligheten til å slette konsoll filer dukket opp i vinduet Alternativer finnes i Fil-menyen i defragmenteringsverktøy. Windows 7 er defragmenter inneholder ikke en Fil-menyen eller muligheten til å slette konsoll filer. I stedet åpne Options oppføring i Fil-menyen i noen kontroll panel som inneholder den, for eksempel Datamaskinbehandling eller Enhetsbehandling. En gang i valgvinduet, klikk på "Slett filer" for å slette konsollen filer.

Fordeler med sletting

I de fleste tilfeller, konsoll-filer bruker lite plass, ofte under én megabyte. Men hvis konsollen filer tar opp for mye plass på harddisken, som er oppført ved siden av "Slett filer" -knappen, slette dem vil gjenopprette denne plassen. Eventuelle ytterligere endringer etter sletting vil gjøre systemet skape nye konsoll-filer. Slette konsollen vil nullstille utseendet på kontrollpaneler som Datamaskinbehandling til standardinnstillingene, slik at du kan også slette filene å angre alle endringer du har gjort.

Ulemper av Sletting

Slette konsoll-filer vil ikke skade systemet ditt, men vil fjerne eventuelle tilpasninger du har gjort til kontrollpaneler. For eksempel Datamaskinbehandling kontrollpanelet tilbyr tilpass skjermer for sporing og overvåking databruk og maskinvare. Slette konsollen filer vil tilbakestille disse tilpasningene tilbake til fabrikkinnstillingene. Slette konsoll filer påvirker bare disse tilpasningene, og ikke faktiske systemalternativene endret i kontrollpaneler.

Sletting og Defragmentering

Windows Defragmenter kan ikke arbeide med filer som er i bruk av systemet, som kan inkludere konsoll filer. I disse tilfellene vil slette konsollen filene før defragmentering tillate en mer komplett defragmentering. Men på grunn av den lille størrelsen på filen filer konsoll, er effekten på defragmenteringen er minimal. Det er ikke nødvendig å slette konsollen filer regelmessig for å få til defragmentering eller for å spare diskplass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-slette-console-filer-etter-defragmentering/ "

相关文章!
 • Kan jeg slette Rendered filer i PPro? Kan jeg slette Rendered filer i PPro?
  - 阅 0

  Adobe Premiere Pro er et videoredigeringsprogram som lar deg importere, redigere og utgang digitale videofiler for DVD overføring eller kringkasting til et publikum. Søknaden omfatter en innebygd videogjengivelse komponent som sluttfører alle endring

 • Hvordan kan jeg slette en fil som ikke vil slette?
  - 阅 1

  Hvis en bestemt fil som du prøver å slette vil ikke fjerne seg fra harddisken på datamaskinen, betyr det at filen er i bruk av noen program på maskinen din. Du kan ikke slette en fil hvis det er for øyeblikket i bruk. Istedenfor å gå til bryet med å

 • Kan jeg slette JS-filer? Kan jeg slette JS-filer?
  - 阅 0

  Hvis du er ansvarlig for et nettsted, kan du finne mange forskjellige typer filer som er lagret på serveren din. Javascript-filer har "JS" forlengelse. Hvorvidt du kan slette Javascript-filer avhenger av området du arbeider med. Når du fjerner d