Amopage

Kan jeg plante Rosemary & Basil sammen?

- Views 2
Advertisement

Kan jeg plante Rosemary & Basil sammen?


Mens horticulturalists ikke anser rosmarin og basilikum som følgesvenn planter som nytte av hverandre, de trygt sameksistere i hagen din. Både rosmarin og basilikum legge smak til salater, sauser og hovedretter. Plant rosmarin og basilikum sammen i en urtehage eller i potter ved siden av bakdøren til raskt sesongen måltider. Basil trenger litt mer vann enn rosmarin, men begge trives i fullt Søn Grow frost anbud basilikum og rosmarin som ettårige i kaldt klima.

plassering

Urter, som rosmarin og basilikum, gjøre mer enn sesongen måltider. Mange blomstrende urter tiltrekke fordelaktige insekter som spiser lacewings og bladlus. Urter har ofte uvanlige løvverk eller blomster og duft i luften med sin duft. Hvis du mangler plass, brette rosmarin og basilikum til flerårig senger eller vokse dem i containere. Plante en urtehage alene eller i en grønnsakshage. De fleste urter trenger full sol og fuktig, godt drenert jord.

Kjennetegn

Rosmarin produserer små, stive blader på treaktige stilker, mens basilikum produserer saftige, møre blader på myke stengler. Trekk needlelike blader av rosmarin planter til bruk med stekte kjøttretter eller i poteter. Rosemary har en fengslende, salte smaken og litt går en lang vei. Faktisk er rosmarin giftig i store mengder, ifølge "The Herb Identifier". Knip av basilikum, vaske og bruke dem hele eller klippe dem med en skarp kniv. Basil har en frisk, mild smak. Bruk den liberalt å legge til farge og smak til pesto og bruschetta.

vekstforhold

Begynn basilikum frø innendørs fire til seks uker før den siste frost eller så frø direkte i bakken på forsommeren. Kjøp saktevoksende rosmarin planter fra planteskoler snarere enn å starte dem fra frø. Plant både urter kun ute etter dagtemperaturer er over 70 grader Fahrenheit. Vann basilikum og rosmarin for å holde jorda jevnt fuktig. Klem tilbake basilikum hvis det begynner å bli leggy eller produsere blomster. Høste basilikum og rosmarin før den første frosten eller ta med planter innendørs for vinteren.

Lagring og bruk

Skjær rosmarin og pakk små bunter med en gummistrikk. Plasser rosmarin i en brun papirpose og oppbevare det på et kjølig og tørt sted for to uker. Når tørr, gni bladene av stilkene og lagre i en tørr beholder. Bruk tørket rosmarin måte som smaker blir mer konsentrert. Basilikum kan tørkes ved hjelp av samme metode, selv om den mister sin friske, tiltalende smak under tørkeprosessen. Lag og fryse pesto å bruke ekstra basilikum eller fryse basilikumbladene alene. Frosne basilikumblader beholder sin smak, selv om bladene mørkne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-plante-rosemary-basil-sammen/ "

相关文章!
 • Kan jeg plante en Cherry Pit? Kan jeg plante en Cherry Pit?
  - 阅 0

  Du kan plante frukt grop eller frø, fra et kirsebærtre (Prunus spp.), Men det treet som vokser fra det vil være forskjellig fra den som følger med frukten. Fordi de fleste dagligvarebutikker frukt fra søte kirsebærtrær (Prunus avium) og sur kirsebært

 • Kan du plante Vannmeloner & Cantaloupes sammen? Kan du plante Vannmeloner & Cantaloupes sammen?
  - 阅 0

  Det er svært få ting som smaker så forfriskende i sommermånedene som hjemmelaget honningmelon og vannmelon. Disse to frukter er enkle å vokse og gjøre en passende tillegg til enhver hage. Selv om noen mennesker bekymre plante de to sammen, er det ing

 • Hvor snart kan jeg plante etter påføring Kompost til Garden Bed?
  - 阅 0

  Næringsrike kompost kommer fra organisk materiale som mikroorganismer spiser og bryte ned i skitt lignende humus, som beriker og betingelser hagejord. Å vite når man skal plante etter bruk av kompost til hagen senger maksimerer tilgjengeligheten av k