Amopage

Kan jeg kreve penger jeg betalt for å min husholderske?

- Views 0
Advertisement

Kan jeg kreve penger jeg betalt for å min husholderske?


Når du ansetter en husholderske, er det flere skattespørsmål å vurdere, herunder fradrag for utgiftene og reglene rundt kildeskatt. I de fleste tilfeller kan du ikke trekke fra kostnadene ved å ansette en husholderske, men det finnes unntak fra denne regelen, hvis du eier en hjemme-baserte bedriften.

Skatt Issues Keepers

Skattemyndighetene krever at du holde tilbake Social Security og Medicare skatt fra din husholderske og betale din del hvis de anser du for å være en husholdning arbeidsgiver. Skattemyndighetene anser ikke hvor mange timer per uke arbeider husholdersken, eller om du ansatt henne fra et byrå. De anser deg for å være en husholdning arbeidsgiver hvis du gir alle verktøyene for arbeidet og kontrollere hvordan den er fullført. Hvis husholderske gir alle sine egne rengjøring forsyninger og har et mål på kontroll over hvordan du gjør husarbeid, er hun ikke dine ansatte, og du trenger ikke å holde tilbake eller betale skatt.

personlige utgifter

Hvis du ikke eier en hjemme-basert bedrift, kan du ikke kreve kostnaden for en husholderske på selvangivelsen som en kostnad, selv om du er en husholdning arbeidsgiver. Rengjøring utgifter anses personlig i naturen og er ikke fradragsberettiget. Dette gjelder selv om du må ha en husholderske på grunn av en skade eller medisinsk tilstand. Rengjøring kostnader er spesielt underkjent av skattemyndighetene som et kvalifisert medisinsk regning. En del av kostnadene kan være fradragsberettiget dersom husholderske gir også personlige omsorgstjenester.

Hjemmekontor utgifter

Hvis du er kvalifisert til å kreve hjemmekontor utgifter, kan du være i stand til å trekke en del av kostnadene ved en husholderske som en virksomhet regning. For å være berettiget til å kreve hjemmekontor utgifter, må ditt hjemmekontor være din hovedarbeidsplass eller du jevnlig møter med kunder og leverandører der. Virksomheten del av husholdningsutgiftene beregnes enten av antall rom i huset eller ved arealet brukes for virksomheten delt på totalt arealet av huset. Kvalifiserte husholdningenes utgifter inkluderer boliglån interesse, eiendomsskatt, verktøy og reparasjoner og vedlikehold. Rengjøring utgifter ville falle under sistnevnte kategori.

Live-in hushjelper

Hvis du leier en husholderske og gi kost og losji, skattemyndighetene generelt anser dette for å være en fordel for deg og ikke at huseieren, og derfor ikke skattepliktig for den ansatte. Reglene krever at måltider er gitt i huset ditt og at losji er et krav i jobben.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-kreve-penger-jeg-betalt-for-a-min-husholderske/ "

相关文章!
 • Kan jeg bruke kuponger med min mat frimerker? Kan jeg bruke kuponger med min mat frimerker?
  - 阅 0

  Den amerikanske mat stempel program er utviklet for å hjelpe de mindre heldige oppnå et bedre nivå av ernæring helse. Matkuponger kan brukes i stedet for valuta i mange butikker og butikker, ofte gjennom bruk av EBT, eller elektronisk Fordelene Trans

 • Hvordan kan jeg komme inn på min e-post hvis jeg ikke husker passordet mitt eller ID?
  - 阅 0

  Det er ikke uvanlig for brukere å glemme sine brukernavn og passord, spesielt når du prøver å få tilgang til en e-postkonto ikke ofte brukt. E-postleverandører som Yahoo! og Google er klar over at brukere glemmer og har iverksatt en måte å identifise

 • Hvordan kan jeg flaske og selge mine egne krydder? Hvordan kan jeg flaske og selge mine egne krydder?
  - 阅 0

  Ferske krydder, spesielt når dyrket lokalt, er attraktivt for profesjonelle kokker og hjem kokker. Hvis du har en hage hvor du vokser krydder til eget bruk, har du sannsynligvis også lekt med tanken på å selge dine krydder. Hvis du ikke har en masse