Amopage

Kan jeg ha en kablet og trådløs ruter knyttet til min datamaskin?

- Views 23
Advertisement

Kan jeg ha en kablet og trådløs ruter knyttet til min datamaskin?


På mange institusjoner og i noen hjem, både kablede og trådløse nettverkstilkoblinger er tilgjengelige. Selv kablet Ethernet er ofte raskere og mer pålitelig enn trådløst, er trådløst nettverk ofte mer praktisk fordi det tillater deg å flytte datamaskinen rundt på rommet ditt, bygning eller campus uten å koble fra nettverket. Heldigvis trenger du ikke å velge mellom de to. Det er helt akseptabelt å koble til en trådløs ruter og bruker en Ethernet-tilkobling på samme datamaskin.

kablet Ethernet

Opprette en fysisk tilkobling til ruteren med en Ethernet-kabel har mange fordeler. Hjemme, vil forbindelsen ofte være litt raskere med en kablet tilkobling, og du trenger ikke å bekymre deg for signal problemer forårsaket av vegger eller avstand fra ruteren. Hvis du laster ned eller laste opp en masse data, spille online spill, eller streame en masse filmer til datamaskinen, kan du oppleve bedre ytelse når den er koblet til en kablet ruter. På den annen side betyr en kablet tilkobling at datamaskinen må sitte tett til ruteren, slik at Ethernet-kabelen kan nå mellom enhetene. Kablet Ethernet betyr også at du har en annen kabel for å organisere og unngå å snuble over.

Trådløst

Tilkobling til en trådløs ruter er mer praktisk enn en kabelforbindelse på flere måter. Du trenger ikke en Ethernet-kabel for å bære rundt eller snuble i, og å miste kabelen betyr at du kan bevege deg rundt arbeidsområdet. Hvis du bruker datamaskinens Internett-tilkobling først og fremst for å se på nettsider eller chatte, vil de lavere ytelse og potensial signal problemer som kommer med en trådløs tilkobling ikke være merkbar. Du kan imidlertid legge merke til tregere tilkobling ved nedlasting av filer, streaming av filmer og spille online spill.

Ingen grunn til å velge

Heldigvis moderne datamaskiner er kabel til å håndtere samtidige kablede og trådløse tilkoblinger. Selv om datamaskinen er koblet til et trådløst nettverk, kan du koble til Ethernet-kabelen når du er i nærheten av en ruter eller Ethernet-port og nyte den økte ytelsen. Når du er klar til å flytte, bare koble kabelen; den trådløse tilkoblingen forblir upåvirket.

Bærbare og stasjonære

Mens nesten alle moderne bærbare datamaskiner har kablet og trådløs tilkobling innebygd, det er ikke nødvendigvis tilfelle med stasjonære datamaskiner. Men hvis du har en stasjonær datamaskin som ikke har trådløs tilkobling, kan du legge et trådløst nettverkskort som kobles til datamaskinen internt eller bruke en av de tilgjengelige USB-porter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-ha-en-kablet-og-tradlos-ruter-knyttet-til-min-datamaskin/ "

相关文章!