Amopage

Kan jeg få Dagpenger etter å ha mottatt Sluttvederlags?

- Views 0
Advertisement

Dagpenger er penger du kan samle hvis du mister jobben gjennom ingen feil på egen hånd. Arbeidsledigheten er en type forsikringsselskaper er pålagt å ha for å beskytte sine ansatte mot plutselig tap av inntekt. Å samle arbeidsledighet, må du være arbeidsledig og uten inntekt. Mange bedrifter betaler sluttvederlag til ansatte når de legger dem ut, og i noen tilfeller selv om de er avfyrt. Dette betaler kan påvirke din evne til å samle arbeidsledighet.

Definisjon av Sluttvederlags

Sluttvederlag er en betaling fra en arbeidsgiver til en ansatt når arbeidstakeren forlater en jobb. Sluttvederlag kan gis til en ansatt som en fordel fra selskapet eller i form av permisjon timer (monies opptjent av en ansatt for ikke å ta seg fri eller foregående ferie tid).

Effekt av Sluttvederlags på Dagpenger

Sluttvederlag er ikke vurdert av arbeidsdelingen som lønn, derfor det ikke kan senke den ukentlige nytte beløpet en arbeidsledig person har rett til. Det kan imidlertid ha en effekt på når en arbeidsløs arbeidstaker kan begynne å motta ytelser. Sluttvederlag kan redusere arbeidsledighetstrygd betales i ukene som sluttvederlag er fordelt. Hvis det ikke er planlagt betalingsplan, skjer deretter reduksjon i dagpenger bare i ukene sluttvederlag er mottatt.

Dagpenger Reduksjoner

Hvis etterlønn for en bestemt uke lik eller overstiger 1 1/2 ganger ukentlig nytte beløpet, har du rett til ingen arbeidsledighet for den uken. Hvis sluttvederlag er mindre enn 1 1/2 ganger ukentlig nytte beløpet, men større enn den ukentlige nytte beløpet, er mengden av sluttvederlag trekkes fra 1 1/2 ganger ukentlig nytte beløpet. Hvis sluttvederlag er lik din fordel beløp, halvparten av betalingen trekkes fra din fordel beløpet.

Engangsstønad Sluttvederlags

Hvis du har betalt et engangsbeløp sluttvederlag, kan du lage din søknad om dagpenger, men du vil ikke kunne motta noen fordeler til sluttvederlag du fikk er borte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-jeg-fa-dagpenger-etter-a-ha-mottatt-sluttvederlags/ "

相关文章!
 • Kan jeg samle Arbeidsledigheten Etter avslutning for Sviktende en alkoholtest? Kan jeg samle Arbeidsledigheten Etter avslutning for Sviktende en alkoholtest?
  - 阅 0

  En ansatt vendt avslutning for en mislykket alkohol test kan ønske å finne ut om han kan samle dagpenger. Noen amerikanske stater har vedtatt lover for å hindre ansatte fra å motta dagpenger etter oppsigelse for visse typer uredelighet. Betydning Ifø

 • Kan jeg få Dagpenger om jeg må flytte på grunn av min manns jobb?
  - 阅 0

  Flytting til et nytt hjem og jobb skaper sine egne utfordringer, men å miste inntekten som følge av flytting til støtte for din manns jobb re-oppdrag kan plassere unødvendig økonomisk belastning for familien. Heldigvis har mange stater endret sine ar

 • Kan jeg bruke sminke Etter Botox?
  - 阅 0

  Botox er en behandling hvor botulisme gift injiseres i ansiktet for å redusere rynker. Selv om dette er en midlertidig behandling, mange mennesker får injeksjoner før du går til spesielle arrangementer. Men det er viktig å vite når, eller om, kan du