Amopage

Kan en V-8 motor med lav kompresjon i en sylinder fungere fint?

- Views 2
Advertisement

Kan en V-8 motor med lav kompresjon i en sylinder fungere fint?


Hvordan et tap i kompresjon påvirker en bestemt motor, avhenger av en rekke faktorer. Motorvolum, kompresjonsforhold, induksjonstype og drivstofftype alle kommer inn i bildet. Når du ser på din sylinder komprimering, alltid huske på at målingene er relativ. Fokus på prosentandelen av avvik fra høyeste målingen - og dermed beste funksjon sylinder - til det laveste.

Avviks - 10 prosent

Avvik på ti prosent sylindertrykket fra den høyeste leser sylinder til det laveste er ikke uvanlig, og de er vanligvis betraktet innenfor det akseptable området for de fleste motorer. En V-8 motor har nok sylindre som i all sannsynlighet, vil du ikke engang merke til en ti prosent nedgang i en sylinder, unntatt som en tilnærmet 1 til 1,25 prosent tap i total hestekrefter.

Avviks - 20 prosent

En 20 prosent tap av kompresjon i en sylinder kommer til, i det minste, resultere i en motor som føles som det ligger litt - forvente en tilnærmet 2 til 2,5 prosent tap i total hestekrefter. Du kan merke litt ekstra motorvibrasjoner på tomgang på store sylindervolum, høy kompresjon, supercharged og turboladede motorer.

Avviks - 30 prosent

På dette punktet, vil du nesten helt sikkert merke til at motoren har mistet noe av det friske-motor futt, spesielt hvis den forventede 4 prosent nedgang i hestekrefter skjer raskt. Motorer som de som er beskrevet ovenfor vil ha plukket opp en merkbar riste på tomgang, mens mindre eller lavere ytelse motorer som ikke utvikler så mye sylindertrykket vil bare begynne å rue opp.

Avviks - 40 prosent

Med en 40 prosent nedgang i kompresjon, kommer du til å merke mer enn en liten nedgang i kraft. På en 300-hestekrefters motor, den forventede fem prosent tap funker til 15 hestekrefter slipp på veivakselen. Men det er ikke nødvendigvis det primære problemet, fordi for lav ytelse motorer med et allerede lavt sylindertrykk - du kan ha mistet nok komprimering som drivstoff forbrenning blir ustabilt. Resultatet er en intermitterende feiltenning.

Avviks - 50 prosent

Definite riste på tomgang, verre på høy ytelse og turboladede motorer. Supercharged motorer spesielt vil lide av tapet i press fordi de har til å utøve så mye mer innsats bare for å holde veivaksel spinning. Lav kompresjon motorer vil nesten helt sikkert begynne å feiltenning på grunn av fallet i kompresjonsforhold, men sylinderen kan ikke ha dødd helt.

Avvik på 60 prosent og høyere

Når du har mistet 60 prosent eller mer av kompresjon i en sylinder, er det effektivt døde eller risting motoren så dårlig at du ikke kan ignorere det. Lav kompresjon motorer vil ikke utvikle nok sylindertrykk for å opprettholde drivstoff brenne og antennes hele blandingen, mens høy kompresjon eller tvunget-induksjon motorer vil i hovedsak riste seg i stykker eller på annen måte opptrer som om de har en død sylinder.

dieselmotorer

Dieselmotorer, av natur, er mer følsomme for tap i sylindertrykk enn bensinmotorer. Mens en bensinmotor kan halte av og bruke tennplugger som en krykke å tenne kostnad, diesel stole på sylindertrykket alene å tenne blandingen. Når kompresjons faller under omtrent 30 prosent, er at sylinderen effektivt død.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-en-v-8-motor-med-lav-kompresjon-i-en-sylinder-fungere-fint/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en gressklipper med lav kompresjon Hvordan fikse en gressklipper med lav kompresjon
  - 阅 7

  Gassdrevne gressklippere er drevet av forbrenningsmotorer lignende på alle måter til de som makt motorkjøretøy. Uttrykket "komprimering" refererer til det trykk som bygger seg opp inne i stempelkammeret, som en blanding av brennstoff og luft er

 • Kan du være gravid med lav HCG nivåer? Kan du være gravid med lav HCG nivåer?
  - 阅 0

  HCG hormonnivået blir brukt til å avgjøre hvorvidt en kvinne er gravid. I noen tilfeller kan hCG nivået kan være lav, noe du lurer på om du er virkelig gravid. Tidsramme HCG kan oppdages så tidlig som 12 dager etter befruktning, men hvis implantering

 • Hvordan kan jeg starte en bedrift med bare $ 400 dollar? Hvordan kan jeg starte en bedrift med bare $ 400 dollar?
  - 阅 1

  Det er lettere i dag enn noen gang før å starte din egen virksomhet på et lite budsjett. På grunn av dagens enkle å bruke web-verktøy, sosiale medier og gratis ressurser for entreprenører, spirende bedriftseiere har et vell av ressurser for å hjelpe