Amopage

Kan en person på Social Security-fil for SS funksjonshemming?

- Views 0
Advertisement

Kan en person på Social Security-fil for SS funksjonshemming?


Social Security Funksjonshemming Forsikring (SSDI) er et program fordeler for de som er deaktivert og ute av stand til å fungere. Hvis du ønsker å søke om SSDI, må du sende inn et krav og støtte som hevder med medisinsk bevis fra aksepterte kilder. The Social Security pensjonsalder programmet er helt atskilt, og krever ikke at du bevise funksjonshemming. Søker om funksjonshemming som du nærmer deg eller når pensjonsalderen presenterer et vanskelig hinder satt opp av trygderegler.

funksjonshemming Kvalifikasjon

Husk at reglene for Social Security funksjonshemming hindre deg fra å søke hvis du allerede har nådd full pensjonsalder. På dette punktet, kan du bare søke om pensjonsytelser, mengden som er avhengig av arbeidet historie og hvor mye lønn skatt arbeidskreditter (fjerdedeler av arbeid) du har.

Tidlig pensjon

I tillegg, hvis du har tatt tidlig pensjonering, så dine fordeler kan ikke konverteres til uførhet. Din pensjonisttilværelse og uføretrygd kan ikke tas sammen, og heller ikke kan pensjonering være forsinket forbi full pensjonsalder hvis du allerede mottar uførhet. I utgangspunktet, ved personnummer regler, er det ene eller det andre mellom tidligpensjonering og full pensjonsalder.

uføre ​​Applications

Du kan imidlertid søke om uførhet hvis du har passert tidlig pensjonsalder, har ikke nådd full pensjonsalder, men har ennå ikke søkt om pensjon. Det ville være til din fordel å gjøre dette hvis du har en medisinsk invaliditet som du kan bevise, ved medisinske poster og vitnesbyrd fra leger, har som varte eller antas å vare i minst 12 måneder, eller forventes å resultere i død .

Tilbake Fordeler

Hvis du er godkjent for uførhet, kan Social Security belønne deg tilbake fordeler, opp til 12 måneder før datoen du søkte (og ikke inkludert en fem måneders ventetid). Baksiden fordeler ville begynne på utbruddet datoen for uførhet, som bestemmes av Social Security adjuster som har håndtert filen, eller av dommeren som presiderer på personnummer uførhet hørselen. Husk at funksjonshemming er underlagt vanlige medisinske vurderinger, mens pensjonsytelser ikke er anmeldt.

Konvertering til avgang fordeler

Hvis du søker om uførhet i nærheten av din full pensjonsalder, og prosessen tar deg forbi den alderen, du fremdeles kan bli tildelt tilbake ytelser opp til det punktet hvor du er kvalifisert for full pensjonsalder. På dette punktet, noen uføretrygd du skylder konvertere til pensjonsytelser som du samler for resten av livet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-en-person-pa-social-security-fil-for-ss-funksjonshemming/ "

相关文章!
 • Kan du samle Arbeidsledigheten & Social Security pensjonsytelser sammen? Kan du samle Arbeidsledigheten & Social Security pensjonsytelser sammen?
  - 阅 0

  Social Security pensjonsytelser erstatte inntektene tapt når arbeiderne bestemmer seg for å trekke seg tilbake. Arbeidsledige arbeidere som er gamle nok til å samle Social Security pensjonsalder kan være lurt å øke sine inntekter ved å hevde fordeler

 • Kan ekskona Samle My Social Security penger?
  - 阅 0

  Eiendelene din ex-kone har rett til å motta ikke nødvendigvis ender med skilsmisse resolusjon. Avhengig av lengden på ekteskap og din ex-kone alder og livssituasjon, kan hun ha rett til å trekke regjeringen fordeler basert på arbeidet historie. The S

 • Kan Hjem Foreclosure påvirke Social Security inntekt? Kan Hjem Foreclosure påvirke Social Security inntekt?
  - 阅 0

  Folk vanligvis ikke har råd til å kjøpe et hjem direkte, slik at de går til boliglån långivere, ta opp lån og bruke lånet midlene til å kjøpe hjem. De deretter betale boliglån tilbake beløpet av lånet, pluss renter. Noen ganger huseiere er ikke i sta