Amopage

Kan en leietaker uten en Lease bli kastet ut i California?

- Views 4
Advertisement

California loven gir for utkastelse av leietakere - hvorvidt leietakerne har en leieavtale. Prosessen i begge tilfeller krever utleiere å gi leietakere med tilstrekkelig varsel fra utleier intensjon om å sende en utkastelse sak mot leieren. Spesielle regler kan gjelde i områder med leie lover eller i situasjoner hvor ikke-godkjente leietakere lever i en utleieenhet.

Leieavtaler og Periodiske Om leie

Når en person leier en leilighet eller hjemme, går han inn i en av to typer leieavtaler med husverten sin. Leier og utleier enten er enige om at leietaker kan bo i sitt utleie hjem for en viss tid (ofte et år eller mer), forutsatt at leietaker betaler husleie og ikke krenker andre vilkår som er angitt i leieavtalen. Den andre typen av leiekontrakt er en periodisk leieforholdet, bedre kjent som en "måned-til-måned" avtale. I en periodisk leieforholdet, betyr avtalen ikke har et sett utløpsdato, og i mange tilfeller, enten utleier eller leietaker kan avslutte leieforholdet når som helst etter å ha gitt den andre parten varsel om hennes intensjoner.

Advance varsel på grunn

Utleiere i California må gi leietakere med en periodisk leieforholdet minst 30 dager i forveien av en beslutning om å ikke fornye avtalen. I de fleste tilfeller, dersom leieren har bodd i samme hjem i minst ett år, må utleier gi leietaker minst 60 dagers varsel. Dersom leietaker ikke beveger seg på slutten av leieavtalen perioden kan utleier begynne utkastelse saksbehandlingen.

unnamed Beboerne

Hvis det er folk som bor i et hjem som ikke er på leieavtalen, er prosessen med utkastelse blir mer komplisert. Under California lov, bør alle som bor i enheten bli navngitt i utkastelse drakten. Beboere ikke navngitt i dress kan ikke bli kastet ut uten rettssikkerhet. Ifølge "California Leietakere - A Guide til bolig leietakere og utleierne plikter og rettigheter» utgitt av California Department of Consumer Affairs, kan en prosess serveren spørre om hvorvidt det er andre mennesker som bor i et hjem mens serverer utkastelse papirer. Hvis dette er tilfelle, kan serveren gi disse "ukjente beboere" med en utkastelse innkalling og et varsel om at de kan be om en rettshøring. Når disse andre leietakere motta disse papirene, må de gå til retten for å kjempe en utkastelse. Tilsvarende, når en dommer beordrer en utkastelse, lensmannen kan bare kaste dem hvis navn vises i en utkastelsesbegjæring, også kjent som en "stevning besittelse." De som ikke er navngitt i rekkefølge kan ikke bli kastet ut, men kan be om en høring. Dersom leietaker ikke kan vise retten at hun har rett til å være i hjemmet, kan lensmannen kaste henne.

lokale lover

Kommunale forskrifter kan gi leietakerne flere rettigheter enn California State lov. For eksempel, i enkelte områder med leie kontroll, en utleier kan bare nekte å fornye en periodisk leieforholdet for god sak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/kan-en-leietaker-uten-en-lease-bli-kastet-ut-i-california/ "

相关文章!
 • Når kan en måned til måned lease bli avsluttet i Pennsylvania?
  - 阅 12

  I motsetning til tradisjonelle leieavtaler, måned til måned leieavtaler siste tretti dager. Vanligvis i slutten av måneden, kan leietaker flytte ut av eiendom til leie, eller leie fornyer automatisk. Pennsylvania utleier-leietaker lover tillater leie

 • Kan en utleier Endre en Lease tillegget uten varsel?
  - 阅 0

  Staten lover generelt krever en skriftlig leieavtale mellom utleier og leietaker. Avtalen regulerer leieforholdet, og dekker temaer som leie betalinger, sikkerhet innskudd, og plikten til å reparere eller vedlikeholde lokalene. Leieavtaler er midlert

 • Kan jeg bli kastet ut for Late mye leie fra min egen Mobile Home i Florida?
  - 阅 0

  Komme kastet ut fra et hus eller leilighet for manglende betaling av husleie tvinger leietaker til å flytte ut eller fjernes av en sheriff. Når sent leien er i en mobil-home park, blir det vanskeligere for leietaker, som å flytte mobile hjem selv er